מאפינס גזר עם דבש מתובל: להתחיל את הבוקר כמו בלונדון!

הם קטנים ועסיסיים, זהובים והכי קלים להכנה - מאפינס גזר עם דבש מתובל! ביס בטעמי תבלינים משגע, כי הכי כיף להתחיל את הבוקר כמו מלכת אנגליה
הם קטנים ועסיסיים, זהובים והכי קלים להכנה - מאפינס גזר עם דבש מתובל! ביס בטעמי תבלינים משגע, כי הכי כיף להתחיל את הבוקר כמו מלכת אנגליה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.4 קק״ל 2233.6 קק״ל
    פחמימות 38.6 גרם 386.0 גרם
    שומן 6.7 גרם 66.9 גרם
    נתרן 103.6 מ״ג 1036.4 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 31.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 143.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 47.6 מ״ג 476.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 223.4 קק״ל 2233.6 קק״ל
    פחמימות 38.6 גרם 386.0 גרם
    שומן 6.7 גרם 66.9 גרם
    נתרן 103.6 מ״ג 1036.4 מ״ג
    חלבון 3.2 גרם 31.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.9 גרם 8.7 גרם
    שומן רווי 1.2 גרם 11.7 גרם
    כולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״ג
    סידן 14.3 מ״ג 143.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 3.8 מ״ג
    אשלגן 47.6 מ״ג 476.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

זיגוג דבש מתובל


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. משמנים קלות תבנית שקעים.
  2. מכניסים לקערת ערבוב גדולה את הביצה, את רסק התפוחים, את הסוכר ואת השמן וטורפים יחד.
  3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, הקינמון והמלח ומערבבים שוב לבלילה אחידה בלי גושים.
  4. מוסיפים את הגזר ומערבבים שוב עד שהוא נטמע בבלילה באופן אחיד.
  5. יוצקים את הבלילה בשקעים עד לגובה ¾ מכל שקע ואופים במשך כ-18-20 דקות, או עד שהמאפינס מזהיבים וקפיציים למגע.
  6. בינתיים מכינים את זיגוג הדבש המתובל: שמים בסיר קטן את הדבש והמים ומבשלים על אש נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהדבש הופך לסירופ נוזלי. מוסיפים את התבלינים לפי הטעם ומערבבים.
  7. מברישים את המאפינס בנדיבות בזיגוג החם ומאפשרים לו להיספג.
  8. מגישים מיד או שומרים בכלי אטום.
עוד מתכונים מושלמים עם גזר שאתם חייבים להכין:
מאפינס גזר עם דבש מתובל: להתחיל את הבוקר כמו בלונדון!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (13)

Avatar

    Avatar
    שבי

    אפשר להכניב את התבלינים לבלילה עצמה או שרק בזיגוג?

      Avatar
      מערכת Foody

      בעיקרון אפשר, אבל אז בזיגוג לא להוסיף אותם (שהזיגוג יהיה מורכב מדבש+מים), אחרת הטעמים יהיו חזקים מאוד.

      Avatar
      מערכת Foody

      נכון, עדכני איך יצא, שירן!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות