מדריך להכנת שניצל אקסטרה קריספי מושלם

איך מכינים את השניצל המושלם? פה תלמדו בדיוק איך לעשות זאת בשיטתיות לתוצאה מושלמת בכל פעם מחדש - שניצל אקסטרה קריספי בתיבול עדין שכולם אוהבים
איך מכינים את השניצל המושלם? פה תלמדו בדיוק איך לעשות זאת בשיטתיות לתוצאה מושלמת בכל פעם מחדש - שניצל אקסטרה קריספי בתיבול עדין שכולם אוהבים
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    902
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 901.9 קק״ל 1803.8 קק״ל
    פחמימות 102.3 גרם 204.7 גרם
    שומן 16.3 גרם 32.6 גרם
    נתרן 556.1 מ״ג 1112.2 מ״ג
    חלבון 82.9 גרם 165.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 254.9 מ״ג 509.9 מ״ג
    סידן 66.5 מ״ג 133.0 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 150.5 מ״ג 301.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    902
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 901.9 קק״ל 1803.8 קק״ל
    פחמימות 102.3 גרם 204.7 גרם
    שומן 16.3 גרם 32.6 גרם
    נתרן 556.1 מ״ג 1112.2 מ״ג
    חלבון 82.9 גרם 165.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.9 גרם 9.9 גרם
    שומן רווי 4.0 גרם 8.1 גרם
    כולסטרול 254.9 מ״ג 509.9 מ״ג
    סידן 66.5 מ״ג 133.0 מ״ג
    ברזל 3.4 מ״ג 6.7 מ״ג
    אשלגן 150.5 מ״ג 301.0 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 2.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
ליאור קליין
X

3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים שלוש קערות נפרדות: בקערה הראשונה - קמח. בקערה השנייה - טורפים את הביצים עם החרדל, שום, והפלפל. בקערה השלישית - פירורי לחם מוזהבים. 
  2. טובלים כל חתיכת חזה עוף בקמח ומצפים אותו מכל הצדדים. 
  3. מעבירים את חזה העוף מצופה הקמח לתערובת הביצים ומצפים אותו מכל בצדדים. 
  4. לבסוף טובלים את חזה העוף בפירורי לחם שנדבקים לשכבת הביצים, מכל הצדדים כך שכולו יהיה עטוף בפירורי לחם, מהדקים היטב. 
  5. מחממים שמן במחבת על כיריים וברגע שהשמן חם מעבירים את השניצלים למחבת. 
  6. כאשר קצוות השניצל מוזהבים, הופכים את השניצל, בעזרת מלקחיים, וממשיכים לטגן עד להכנה מלאה. 
  7. מעבירים את השניצלים המוכנים לרשת עם תחתית כך שהשמן יגר והשניצלים ישארו קריספיים מכל הצדדים. 
  8. בוזקים מעט מלח על השניצלים ומגישים עם מטבלים שאוהבים. בתאבון 
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מדריך להכנת שניצל אקסטרה קריספי מושלם

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות