מה אוכלות בטטות כורסא? בראוניז שוקולד בטטה!

הכי מטורף שלכם עד עכשיו! בראוניז שוקולד בטטה שעד שלא תטעמו לא תדעו באמת מה הפסדתם עד היום. מפתיע עד כמה זה מיוחד, טעים ופשוט להכנה
הכי מטורף שלכם עד עכשיו! בראוניז שוקולד בטטה שעד שלא תטעמו לא תדעו באמת מה הפסדתם עד היום. מפתיע עד כמה זה מיוחד, טעים ופשוט להכנה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3522.5 קק״ל 3522.5 קק״ל
    פחמימות 445.0 גרם 445.0 גרם
    שומן 175.2 גרם 175.2 גרם
    נתרן 2356.9 מ״ג 2356.9 מ״ג
    חלבון 51.9 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 30.9 גרם 30.9 גרם
    שומן רווי 106.4 גרם 106.4 גרם
    כולסטרול 725.4 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 409.5 מ״ג 409.5 מ״ג
    ברזל 29.0 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 3614.5 מ״ג 3614.5 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    3523
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3522.5 קק״ל 3522.5 קק״ל
    פחמימות 445.0 גרם 445.0 גרם
    שומן 175.2 גרם 175.2 גרם
    נתרן 2356.9 מ״ג 2356.9 מ״ג
    חלבון 51.9 גרם 51.9 גרם
    סיבים תזונתיים 30.9 גרם 30.9 גרם
    שומן רווי 106.4 גרם 106.4 גרם
    כולסטרול 725.4 מ״ג 725.4 מ״ג
    סידן 409.5 מ״ג 409.5 מ״ג
    ברזל 29.0 מ״ג 29.0 מ״ג
    אשלגן 3614.5 מ״ג 3614.5 מ״ג
    אבץ 11.4 מ״ג 11.4 מ״ג
    סגור

בראוניז עם בטטה, כן, כן, אנחנו יודעים שזה נשמע כמו הדבר הכי מוזר שחשבתם לשלב באפייה אבל האמינו לנו, זה עובד!

הבטטות המתוקות והמופלאות מוסיפות רובד טעמים מופלא, לחות ומרקם נפלא וקרמי לשוקולד. מי אמר שאפשר להכניס גזר וקישואים לעוגות ואת הבטטות להשאיר בחושך? לא עוד! הבראוניז האלו הם מעדן שחבל לכם לפספס. באחריות!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים



אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפ’ של 180 מעלות ומשמנים את התבנית.
  2. עוטפים את הבטטות בנייר אלומניום ומכניסים לתנור ל - 40 דקות (עד ריכוך). מצננים לטמפ’ החדר.
  3. בעזרת כף, מוציאים את תוכן הבטטות (ללא הקליפה) ומעבירים לקערה (סכ”ה 200 גרם).
  4. ממיסים במחבת או בבן-מארי את החמאה והשוקולד יחד ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. מוסיפים את הסוכר החום לבטטות שבקערה ומערבבים היטב למחית חלקה.
  6. מוזגים את תערובת השוקולד והחמאה לקערה עם הבטטות ומערבבים היטב.
  7. בקערה קטנה טורפים את הביצים ומוסיפים להן את הוניל. מוסיפים בערבוב לקערה עם תערובת הבטטות.
  8. מנפים לתערובת הבטטות את הקמח, הקקאו והג’ינג’ר ומערבבים היטב.
  9. מוסיפים את השוקולד צ’יפס, מערבבים ומוזגים לתבנית.
  10. מכניסים לתנור ואופים 20-25 דקות (עד שהתערובת מתייצבת ונראית מוכנה מלמעלה אך עדיין רכה מבפנים).
  11. מקררים היטב וחותכים לקוביות בגודל הרצוי.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה אוכלות בטטות כורסא? בראוניז שוקולד בטטה!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    מי אמר בטטה 🍠??!! 😂 טעים אש!

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    מערכת Foody

    אין את אלופה!!!! תמונה מהממת. אנחנו נפרסם אותה ברשתות! תודה רבה על השיתוף!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות