רקע סימנס

מה זוללים בין זום לזום? שבלולי גבינה ותבלינים

מאפה מושלם לנשנוש בכל שעה שילדים מאוד אוהבים - שבלולי גבינה! מאפה עגול מבצק רך, ממולא בגבינות שאוהבים ועגבניות מיובשות או זיתים
מאפה מושלם לנשנוש בכל שעה שילדים מאוד אוהבים - שבלולי גבינה! מאפה עגול מבצק רך, ממולא בגבינות שאוהבים ועגבניות מיובשות או זיתים
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    114
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.6 קק״ל 1136.0 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 61.4 גרם
    שומן 7.4 גרם 73.8 גרם
    נתרן 678.8 מ״ג 6787.6 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 63.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 27.4 גרם
    כולסטרול 81.6 מ״ג 816.2 מ״ג
    סידן 70.6 מ״ג 706.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 226.5 מ״ג 2264.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-25 דק׳
  • קלוריות
    114
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 113.6 קק״ל 1136.0 קק״ל
    פחמימות 6.1 גרם 61.4 גרם
    שומן 7.4 גרם 73.8 גרם
    נתרן 678.8 מ״ג 6787.6 מ״ג
    חלבון 6.4 גרם 63.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 9.7 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 27.4 גרם
    כולסטרול 81.6 מ״ג 816.2 מ״ג
    סידן 70.6 מ״ג 706.2 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 8.0 מ״ג
    אשלגן 226.5 מ״ג 2264.9 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 5.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: בקערת המיקסר עם וו לישה מערבבים את הקמח, השמרים, הסוכר, המלח והביצה עד איחוד. מוסיפים את השמן והמים בזרזיף דק וממשיכים בערבוב עד שמתקבל בצק.
  2. מכסים את קערת הבצק בניילון נצמד ומתפיחים 30-40 דקות במקום חמים עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  3. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את הגבינה הבולגרית, הקוטג’, הגבינה המגוררת שבחרתם, הביצה והפלפל השחור (זה הזמן להוסיף גם עגבניות מיובשות או זיתים).
  4. מחממים תנור לחום של 170 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
  5. מרדדים את הבצק למלבן בעובי של 2-3 מ”מ (דק יחסית) ובעזרת סכין גלגלת פורסים לרצועות ברוחב של 4-5 ס”מ.
  6. מורחים על כל רצועת בצק מתערובת הגבינות ומגלגלים את הבצק (כמו שבלול כשהמילוי כלפי פנים). את קצה הבצק שנשאר בסוף, מותחים מעט ודוחפים מתחת לשבלול כדי שלא יפתח באפייה. אין צורך בהתפחה נוספת.
  7. מכינים את הציפוי: טורפים בקערה את הביצה עם המים. צובעים את השבלולים במעט ביצה, מפזרים מעט שומשום מעל ומכניסים לתנור לכ-25 דקות. עד שהשבלולים מזהיבים והבית מתמלא ריח אפייה מושלם!

    שבלולי גבינה ותבלינים
    שבלולי גבינה ותבלינים

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מה זוללים בין זום לזום? שבלולי גבינה ותבלינים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (10)

Avatar

    Avatar
    יערה חיים

    הכנתי כבר פעם שניה. מלכתכילה הכפלתי את הכמות . עשיתי רולדה וחתכתי לשבלולים . יצא סוףףףף!!! מתכון מושלם שווה להכין . תודה רבה .

      Avatar
      Foody Foody

      איזה כיף!!! כל הכבוד ותודה על השיתוף!

    Avatar
    טוני הראל

    כמה זה חצי חבילה גבינה בולגרית . מה המשקל ?

      Avatar
      Foody Foody

      125 גרם גבינה (בדרך כלל משקל הגבינה בקופסא ארוזה הוא 250 גרם).

    Avatar
    אפרת רשתי

    חיפשתי מתכון בסגנון תודה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות