מוגו ביף פאן: רצועות בקר עם מיקס פטריות ברוטב אסיאתי
המנה האסיאתית שכולם אוהבים - מוגו ביף פאן: רצועות בקר עם מיקס פטריות ברוטב אסיאתי כשבא לכם מנה מהירה שתתאים לכל המשפחה, לכו על המתכון הזה!
המנה האסיאתית שכולם אוהבים - מוגו ביף פאן: רצועות בקר עם מיקס פטריות ברוטב אסיאתי כשבא לכם מנה מהירה שתתאים לכל המשפחה, לכו על המתכון הזה!
- אליטה אופק
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 426.3 קק״ל 1278.9 קק״לפחמימות 40.2 גרם 120.7 גרםשומן 16.0 גרם 47.9 גרםנתרן 944.7 מ״ג 2834.1 מ״גחלבון 30.4 גרם 91.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 2.6 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 1.1 מ״גסידן 23.0 מ״ג 68.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 176.7 מ״ג 530.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות426
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 426.3 קק״ל 1278.9 קק״לפחמימות 40.2 גרם 120.7 גרםשומן 16.0 גרם 47.9 גרםנתרן 944.7 מ״ג 2834.1 מ״גחלבון 30.4 גרם 91.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 2.6 גרםכולסטרול 0.4 מ״ג 1.1 מ״גסידן 23.0 מ״ג 68.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 176.7 מ״ג 530.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״גסגור
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 426 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
350 גרם שייטל בקרחתוך לרצועות
-
חופן פטריות שימג’י
-
חופן פטריות שמפיניוןחתוכות לרבעים
-
חופן פטריות יערלא חובה
-
1 בצל קטןפרוס
-
1 כף שורש ג’ינג’רטרי, פרוס למקלות
-
3 כפות שמן קנולה
-
4 כפות רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב סויה מתוקהמזרח מערב
-
2 כפות רוטב פטריות הוי סטירמזרח מערב
-
1 כפית שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 כף סוכר לבן
הגשה
-
2 כוסות אורז לבן מבושלמאודה
אופן הכנה
- מחממים ווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן.
- מכניסים את רצועות השייטל למחבת ומקפיצים במשך 30 שניות .
- מוסיפים את הפטריות, הג׳ינג׳ר והבצל הפרוס ומקפיצים במשך 60 שניות נוספות.
- מוסיפים גם את הרטבים, הסויה, הסויה המתוקה, רוטב הפטריות (הוי סטיר), הסוכר ושמן השומשום וממשיכים להקפיץ במשך 2-3 דקות.
- מורידים מהאש ומגישים לצד אורז לבן מאודה.
אופן הכנה
- מחממים ווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן.
- מכניסים את רצועות השייטל למחבת ומקפיצים במשך 30 שניות .
- מוסיפים את הפטריות, הג׳ינג׳ר והבצל הפרוס ומקפיצים במשך 60 שניות נוספות.
- מוסיפים גם את הרטבים, הסויה, הסויה המתוקה, רוטב הפטריות (הוי סטיר), הסוכר ושמן השומשום וממשיכים להקפיץ במשך 2-3 דקות.
- מורידים מהאש ומגישים לצד אורז לבן מאודה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן