מוגו ביף פאן: רצועות בקר עם מיקס פטריות ברוטב אסייתי

המנה האסייתית שכולם אוהבים - מוגו ביף פאן: רצועות בקר עם מיקס פטריות ברוטב אסייתי. כשבא לכם מנה מהירה שתתאים לכל המשפחה, לכו על המתכון הזה!
המנה האסייתית שכולם אוהבים - מוגו ביף פאן: רצועות בקר עם מיקס פטריות ברוטב אסייתי. כשבא לכם מנה מהירה שתתאים לכל המשפחה, לכו על המתכון הזה!
  • אליטה אופק
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    426
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 426.3 קק״ל 1278.9 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 120.7 גרם
    שומן 16.0 גרם 47.9 גרם
    נתרן 944.7 מ״ג 2834.1 מ״ג
    חלבון 30.4 גרם 91.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 2.6 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 1.1 מ״ג
    סידן 23.0 מ״ג 68.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 176.7 מ״ג 530.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    426
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 426.3 קק״ל 1278.9 קק״ל
    פחמימות 40.2 גרם 120.7 גרם
    שומן 16.0 גרם 47.9 גרם
    נתרן 944.7 מ״ג 2834.1 מ״ג
    חלבון 30.4 גרם 91.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.0 גרם 2.9 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 2.6 גרם
    כולסטרול 0.4 מ״ג 1.1 מ״ג
    סידן 23.0 מ״ג 68.9 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 1.8 מ״ג
    אשלגן 176.7 מ״ג 530.1 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים ווק או מחבת רחבה ועמוקה עם 3 כפות שמן.
  2. מכניסים את רצועות השייטל למחבת ומקפיצים במשך 30 שניות .
  3. מוסיפים את הפטריות, הג׳ינג׳ר והבצל הפרוס ומקפיצים במשך 60 שניות נוספות.
  4. מוסיפים גם את הרטבים, הסויה, הסויה המתוקה, רוטב הפטריות (הוי סטיר), הסוכר ושמן השומשום וממשיכים להקפיץ במשך 2-3 דקות.
  5. מורידים מהאש ומגישים לצד אורז לבן מאודה.

    מוגו ביף פאן 2
    מוגו ביף פאן. צילום: אליטה אופק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוגו ביף פאן: רצועות בקר עם מיקס פטריות ברוטב אסייתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות