מוס טריקולד חגיגי לטו באב

לא תאמינו כמה קל להכין מוס טריקולד בכוסות אישיות. יהודית מורחיים עם מתכון לטו באב: מוס חגיגי בשלושה גוונים וטעמים
לא תאמינו כמה קל להכין מוס טריקולד בכוסות אישיות. יהודית מורחיים עם מתכון לטו באב: מוס חגיגי בשלושה גוונים וטעמים
  • יהודית מורחיים
שמרו
כשר
14 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    522
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 521.6 קק״ל 5216.5 קק״ל
    פחמימות 28.9 גרם 288.9 גרם
    שומן 43.3 גרם 432.8 גרם
    נתרן 19.3 מ״ג 193.0 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 41.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 26.5 גרם 264.6 גרם
    כולסטרול 19.5 מ״ג 194.6 מ״ג
    סידן 50.6 מ״ג 506.5 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 161.1 מ״ג 1610.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 6 שעות
  • קלוריות
    522
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 521.6 קק״ל 5216.5 קק״ל
    פחמימות 28.9 גרם 288.9 גרם
    שומן 43.3 גרם 432.8 גרם
    נתרן 19.3 מ״ג 193.0 מ״ג
    חלבון 4.2 גרם 41.8 גרם
    סיבים תזונתיים 1.6 גרם 15.6 גרם
    שומן רווי 26.5 גרם 264.6 גרם
    כולסטרול 19.5 מ״ג 194.6 מ״ג
    סידן 50.6 מ״ג 506.5 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 13.0 מ״ג
    אשלגן 161.1 מ״ג 1610.6 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 7.5 מ״ג
    סגור

מוס טריקולד כזה עוד לא טעמתם! עם מעט מצרכים והכנה בקלי קלות, הטעם הכי שוקולדי שיש. אתם חייבים להכין.

מוס שוקולד כזה טעים עדיין לא אכלתם! אין אירוע או ארוחה משפחתית שאני לא אכין את המוס טריקולד, יהל הבת של אחי רמי תמיד מחפשת בין הקינוחים את המוס (אני דואגת לשמור לה בצד). לדעתי הוא אחד הקינוחים שנחטפים הכי מהר, כי אחרי ארוחה מלוחה או כבדה רוצים לטעום משהו מתוק ושוקולדי והמוס הזה הכי מתאים מכולם, הכי מומלץ בהגשה אישית ויפה.

חברים יקרים!  מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה, סופ”ש טעים ומהנה! חג סוכות שמח. אני שאוהבת אתכם♥

מעבירים לשק זילוף
מעבירים לשק זילוף
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
14 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מוס טריקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מניחים כל שוקולד שבור לקוביות בקערה נפרדת, מוסיפים לכל קערה 20 גר’ חמאה.
  2. מחממים בכלי קטן 1 מיכל שמנת מתוקה עד סף רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה מלאה, אם יש צורך אפשר לחמם מעט במיקרוגל, לצנן באופן מלא.
  3. מקציפים את 2 מיכלי השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת רכה, מחלקים את הקצפת בין הקערות בצורה שווה ומקפלים בעדינות לתערובת חלקה.
  4. מכניסים לשקית זילוף את מוס שוקולד החלב  מזלפים מעט בכוס אישית, מזלפים את מוס השוקולד המריר ומעל לזלף את מוס שוקולד לבן (אפשר לשנות את הסדר לפי רצונכם).
  5. מכסים את הכלים בניילון נצמד, מכניסים לקירור לפחות ל-6 שעות.
  6. אפשר לקשט עם מעט קקאו או שוקולד מגורד (לא חובה) גם ככה זה טעים מאוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מוס טריקולד חגיגי לטו באב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    יפית ברקוביץ

    האם אפשר להקפיא? כמה זמן נשאר טוב במקפיא?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להקפיא בהחלט. אם עוטפים היטב בניילון נצמד, גם שבועיים שלושה במקפיא זה בסדר. בהצלחה (:

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

תגיות