מוס טריקולד חגיגי לטו באב

לא תאמינו כמה קל להכין מוס טריקולד בכוסות אישיות. יהודית מורחיים עם מתכון לטו באב: מוס חגיגי בשלושה גוונים וטעמים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    6 שעות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מוס טריקולד כזה עוד לא טעמתם! עם מעט מצרכים והכנה בקלי קלות, הטעם הכי שוקולדי שיש. אתם חייבים להכין.

מוס שוקולד כזה טעים עדיין לא אכלתם! אין אירוע או ארוחה משפחתית שאני לא אכין את המוס טריקולד, יהל הבת של אחי רמי תמיד מחפשת בין הקינוחים את המוס (אני דואגת לשמור לה בצד). לדעתי הוא אחד הקינוחים שנחטפים הכי מהר, כי אחרי ארוחה מלוחה או כבדה רוצים לטעום משהו מתוק ושוקולדי והמוס הזה הכי מתאים מכולם, הכי מומלץ בהגשה אישית ויפה.

חברים יקרים! מאחלת לכולם שנה טובה ומתוקה, סופ”ש טעים ומהנה! חג סוכות שמח. אני שאוהבת אתכם♥

מעבירים לשק זילוף
מעבירים לשק זילוף

מצרכים

מוס טריקולד

קישוט

אופן הכנה

  1. מניחים כל שוקולד שבור לקוביות בקערה נפרדת, מוסיפים לכל קערה 20 גר’ חמאה.
  2. מחממים בכלי קטן 1 מיכל שמנת מתוקה עד סף רתיחה, יוצקים 1/3 מהשמנת לכל קערה ומערבבים עד להמסה מלאה, אם יש צורך אפשר לחמם מעט במיקרוגל, לצנן באופן מלא.
  3. מקציפים את 2 מיכלי השמנת המתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת רכה, מחלקים את הקצפת בין הקערות בצורה שווה ומקפלים בעדינות לתערובת חלקה.
  4. מכניסים לשקית זילוף את מוס שוקולד החלב  מזלפים מעט בכוס אישית, מזלפים את מוס השוקולד המריר ומעל לזלף את מוס שוקולד לבן (אפשר לשנות את הסדר לפי רצונכם).
  5. מכסים את הכלים בניילון נצמד, מכניסים לקירור לפחות ל-6 שעות.
  6. אפשר לקשט עם מעט קקאו או שוקולד מגורד (לא חובה) גם ככה זה טעים מאוד.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 247.1 קק״ל 2471.5 קק״ל
פחמימות 26.3 גרם 262.7 גרם
שומן 14.8 גרם 147.8 גרם
נתרן 19.3 מ״ג 193.0 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 23.8 גרם
סיבים תזונתיים 1.6 גרם 15.6 גרם
שומן רווי 9.2 גרם 92.1 גרם
כולסטרול 19.5 מ״ג 194.6 מ״ג
סידן 50.6 מ״ג 506.5 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 13.0 מ״ג
אשלגן 161.1 מ״ג 1610.6 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 7.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody