-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 355.3 קק״ל 1421.2 קק״לפחמימות 21.1 גרם 84.3 גרםשומן 28.3 גרם 113.1 גרםנתרן 23.2 מ״ג 92.6 מ״גחלבון 3.2 גרם 12.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרםשומן רווי 16.9 גרם 67.5 גרםכולסטרול 5.3 מ״ג 21.0 מ״גסידן 51.9 מ״ג 207.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 122.8 מ״ג 491.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 17 דק׳
-
קלוריות355
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 355.3 קק״ל 1421.2 קק״לפחמימות 21.1 גרם 84.3 גרםשומן 28.3 גרם 113.1 גרםנתרן 23.2 מ״ג 92.6 מ״גחלבון 3.2 גרם 12.6 גרםסיבים תזונתיים 0.9 גרם 3.7 גרםשומן רווי 16.9 גרם 67.5 גרםכולסטרול 5.3 מ״ג 21.0 מ״גסידן 51.9 מ״ג 207.7 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 122.8 מ״ג 491.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.0 מ״גסגור
איך מכינים קינוח טעים ויפה תוך כמה דקות עבודה ומ-3 מרכיבי בלבד? קחו במתנה את המתכון המעולה הזה שמניב קינוחים אישיים אלגנטיים נפלאים שיסגרו לאורחים שלכם את הפינה של המתוק.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 17 דק׳ | קלוריות 355 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
מוס שוקולד
-
100 גרם שוקולד לבןאיכותי
-
250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה 32%
-
1/2 כוס גרגירי רימון
אופן הכנה
- שמים את השוקולד הלבן בקערה וממיסים במיקרוגל או בבן מארי.
- מקציפים את השמנת במיקסר עם וו הקצפה לקצפת יציבה.
- מוסיפים שליש מהקצפת לשוקולד הלבן המומס ומקפלים לאיחוד. מוסיפים את יתר הקצפת ומקפלים שוב לאיחוד.
- מעבירים את המוס לכוסות (ניתן גם לזלף בעזרת שקית זילוף). מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.
אופן הכנה
- שמים את השוקולד הלבן בקערה וממיסים במיקרוגל או בבן מארי.
- מקציפים את השמנת במיקסר עם וו הקצפה לקצפת יציבה.
- מוסיפים שליש מהקצפת לשוקולד הלבן המומס ומקפלים לאיחוד. מוסיפים את יתר הקצפת ומקפלים שוב לאיחוד.
- מעבירים את המוס לכוסות (ניתן גם לזלף בעזרת שקית זילוף). מפזרים מעל את גרגירי הרימון ומגישים.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן