![מוס שוקולד משני מרכיבים](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/10/24123658/%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%A14488-Medium-1100x733.jpg)
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 483.7 קק״ל 2902.0 קק״לפחמימות 42.8 גרם 256.5 גרםשומן 31.4 גרם 188.4 גרםנתרן 31.6 מ״ג 189.4 מ״גחלבון 5.6 גרם 33.9 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 22.8 גרםשומן רווי 19.7 גרם 118.0 גרםכולסטרול 8.3 מ״ג 50.0 מ״גסידן 86.9 מ״ג 521.6 מ״גברזל 3.1 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 332.0 מ״ג 1992.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.5 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות484
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 483.7 קק״ל 2902.0 קק״לפחמימות 42.8 גרם 256.5 גרםשומן 31.4 גרם 188.4 גרםנתרן 31.6 מ״ג 189.4 מ״גחלבון 5.6 גרם 33.9 גרםסיבים תזונתיים 3.8 גרם 22.8 גרםשומן רווי 19.7 גרם 118.0 גרםכולסטרול 8.3 מ״ג 50.0 מ״גסידן 86.9 מ״ג 521.6 מ״גברזל 3.1 מ״ג 18.6 מ״גאשלגן 332.0 מ״ג 1992.0 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 10.5 מ״גסגור
כשלא בא לכם להתאמץ מדי בשביל המנה האחרונה, נסו להכין את קינוח הפשוט והטעים הזה – מוס שוקולד אוורירי משלושה מרכיבים בלבד שאפשר להגיש בתור קינוח אישי עם מגוון תוספות שמשדרגות את המראה והטעם.
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 484 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
![plus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/plus.png)
![minus](https://foody.co.il/app/themes/Foody/resources/images/icons/minus.png)
מוס שוקולד
-
200 גרם שוקולד מריר
-
200 גרם שוקולד חלב
-
3/4 כוס מים קריםממתקן המים במקרר
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
![](https://foody-media.s3.eu-west-1.amazonaws.com/w_images/loader.gif)
אופן הכנה
- שמים בקערה את שוקולד החלב, השוקולד המריר והמים הקרים ממתקן המים.
שמים בקערת השוקולד את המים ממתקן המים. צילום: נמרוד סונדרס - ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים היטב ומצננים. ניתן גם להמיס בבן מארי.
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ויציבה.
- מקפלים יחד את השמנת והשוקולד לכדי תערובת אחידה ומעבירים לקירור של 30 דקות לפחות.
מקפלים את השוקולד לתוך השמנת. צילום: נמרוד סונדרס - מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים למוס אוורירי.
- מעבירים את המוס לשק זילוף ומזלפים לכוסות.
מזלפים את מוס השוקולד לכוסות. צילום: נמרוד סונדרס - מעבירים למקרר להתייצבות כשעה.
- מקשטים במה שאוהבים - סוכריות צבעוניות, שיערות סבתא, קצפת, עוגיות אוריאו/מיני אוריאו ועוד ומגישים.
![מוס שוקולד משני מרכיבים1](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/10/24123703/%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%A14497-Medium.jpg)
אופן הכנה
- שמים בקערה את שוקולד החלב, השוקולד המריר והמים הקרים ממתקן המים.
- ממיסים במיקרוגל בפולסים של 30 שניות, מערבבים היטב ומצננים. ניתן גם להמיס בבן מארי.
- מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת רכה ויציבה.
- מקפלים יחד את השמנת והשוקולד לכדי תערובת אחידה ומעבירים לקירור של 30 דקות לפחות.
- מעבירים את התערובת לקערת מיקסר עם וו בלון ומקציפים למוס אוורירי.
- מעבירים את המוס לשק זילוף ומזלפים לכוסות.
- מעבירים למקרר להתייצבות כשעה.
- מקשטים במה שאוהבים - סוכריות צבעוניות, שיערות סבתא, קצפת, עוגיות אוריאו/מיני אוריאו ועוד ומגישים.
הערות
- המנה מכילה כמות גבוה של שומן וסוכר ולכן לא מומלץ לצריכה בשיגרה.
הערות
- המנה מכילה כמות גבוה של שומן וסוכר ולכן לא מומלץ לצריכה בשיגרה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
![מוס שוקולד מפנק ואוורירי משלושה מרכיבים בלבד](https://d3o5sihylz93ps.cloudfront.net/wp-content/uploads/2022/10/24123658/%D7%94%D7%99%D7%99%D7%A1%D7%A0%D7%A14488-Medium.jpg)
הכנתם את המתכון?
כן