
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל30 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים14
יושבים בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? קחו לעצמכם רבע שעה והכינו לכם ובני הבית מוקפץ מושלם ממש כמו במסעדות. בקר, ברוקולי, רוטב מתקתק-חריף שהולך נפלא עם אורז.
לא אוהבים בשר? הכינו עם עוף או טופו. בא לכם פטריות? הוסיפו! פשוט שחקו, זה בדיוק מה שעושים במסעדות.
ואל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!

מצרכים
לרוטב:
-
1/2 כוס רוטב סויה
-
1 כף סוכר חום כהה
-
2 כפות קורנפלור
-
3 שיני שוםכתושות
-
3 כפות דבש
-
1 כף שורש ג’ינג’רמגורר
-
2 כפות שמן שומשום
-
1/4 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כף רוטב סרירצ’ה
-
1/2 כוס ציר בקראו מרק עוף או מים
-
1 קורט פלפל שחור גרוס

אופן הכנה
- בקערה בינונית מערבבים יחד את רוטב הסויה, הקורנפלור, השום, הדבש, הג’ינג’ר, שמן השומשום, פתיתי הצ’ילי האדום, רוטב סריראצ’ה וציר המרק (או המים). מניחים בצד עד שמוכן לשימוש.
- מחממים את שמן הזית במחבת ווק גדולה או בסיר ומקפיצים את הבשר עד שהוא מתחיל להשחים, בערך 4 עד 5 דקות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים עם הבשר, הרוטב אמור להתחיל להסמיך מיד.
- מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2 דקות נוספות עד שהברוקולי רך והרוטב מסמיך.
- מגישים מעל אורז או עם אטריות.
בקר מוקפץ עם ברוקולי, מנה מנצחת בבית, בלי להטריד את השליח!
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
262.8
קק״ל
1051.1
קק״ל
פחמימות
32.9
גרם
131.7
גרם
שומן
10.3
גרם
41.4
גרם
נתרן
341.9
מ״ג
1367.4
מ״ג
חלבון
8.8
גרם
35.1
גרם
סיבים תזונתיים
0.5
גרם
1.9
גרם
שומן רווי
1.4
גרם
5.8
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
24.1
מ״ג
96.4
מ״ג
ברזל
0.8
מ״ג
3.0
מ״ג
אשלגן
228.2
מ״ג
912.8
מ״ג
אבץ
0.4
מ״ג
1.5
מ״ג
תגובות (20)