מוקפץ בקר וברוקולי כמו במסעדה

אתם בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? תוך 15 דקות יש לכם מוקפץ בקר וברוקולי מושלם ממש כמו במסעדות. אל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

יושבים בבית ונורא בא לכם להזמין משלוח? קחו לעצמכם רבע שעה והכינו לכם ובני הבית מוקפץ מושלם ממש כמו במסעדות. בקר, ברוקולי, רוטב מתקתק-חריף שהולך נפלא עם אורז.

לא אוהבים בשר? הכינו עם עוף או טופו. בא לכם פטריות? הוסיפו! פשוט שחקו, זה בדיוק מה שעושים במסעדות.

ואל תשכחו לתת לעצמכם מינימום 20 שקלים טיפ, כל כך מגיע לכם!

בקר ברוקולי אורז
אל תשכחו לתת לעצמכם טיפ שמן ונדיב!

מצרכים

  • 1/2 ק"ג סינטה
    חתוכה לרצועות. ניתן להשתמש גם בפילה, אנטריקוט, שייטל או כף
  • 2 כפות שמן זית
    לטיגון הבשר
  • 700 גרם ברוקולי
    מפורק לתפרחות

לרוטב:

כל מה שצריך לבקר מוקפץ עם ברוקולי
כל מה שצריך לבקר מוקפץ עם ברוקולי

אופן הכנה

  1. בקערה בינונית מערבבים יחד את רוטב הסויה, הקורנפלור, השום, הדבש, הג’ינג’ר, שמן השומשום, פתיתי הצ’ילי האדום, רוטב סריראצ’ה וציר המרק (או המים). מניחים בצד עד שמוכן לשימוש.
  2. מחממים את שמן הזית במחבת ווק גדולה או בסיר ומקפיצים את הבשר עד שהוא מתחיל להשחים, בערך 4 עד 5 דקות. מוסיפים את הרוטב ומערבבים עם הבשר, הרוטב אמור להתחיל להסמיך מיד.
  3. מוסיפים ברוקולי ומבשלים 2 דקות נוספות עד שהברוקולי רך והרוטב מסמיך.
  4. מגישים מעל אורז או עם אטריות.

    בקר מוקפץ עם ברוקולי, מנה מנצחת בבית, בלי להטריד את השליח!
    בקר מוקפץ עם ברוקולי, מנה מנצחת בבית, בלי להטריד את השליח!

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 262.8 קק״ל 1051.1 קק״ל
פחמימות 32.9 גרם 131.7 גרם
שומן 10.3 גרם 41.4 גרם
נתרן 341.9 מ״ג 1367.4 מ״ג
חלבון 8.8 גרם 35.1 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 1.9 גרם
שומן רווי 1.4 גרם 5.8 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 24.1 מ״ג 96.4 מ״ג
ברזל 0.8 מ״ג 3.0 מ״ג
אשלגן 228.2 מ״ג 912.8 מ״ג
אבץ 0.4 מ״ג 1.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (14)

      Avatar
      Foody Foody

      אם לא אוהבים חריף, אפשר לוותר על שבבי הצ’ילי והסרירצ’ה כך שתתקבל מנה לא חריפה כלל. אפשר גם להחליף את הרוטב החריף ברוטב צ’ילי מתוק (שהוא קצת פחות חריף ועוקצני מהסרירצ’ה) או להוסיף 2-3 טיפות טבסקו. בהצלחה!

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody