מי חריף מתוק שלי? פרגיות וברוקולי ברוטב סצ’ואן חריף מתוק
מחבת אחת שיש בה הכל! פרגיות עסיסיות וברוקולי טרי ברוטב סצ'ואן חריף מתוק ומלא טעמים. מגישים עם אורז לבן ונהנים מארוחה בכמה דקות בלבד
מחבת אחת שיש בה הכל! פרגיות עסיסיות וברוקולי טרי ברוטב סצ'ואן חריף מתוק ומלא טעמים. מגישים עם אורז לבן ונהנים מארוחה בכמה דקות בלבד
- עדן טל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 433.5 קק״ל 1734.0 קק״לפחמימות 21.5 גרם 86.1 גרםשומן 24.0 גרם 95.9 גרםנתרן 661.9 מ״ג 2647.6 מ״גחלבון 34.4 גרם 137.5 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 43.7 מ״ג 174.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 332.8 מ״ג 1331.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות434
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 433.5 קק״ל 1734.0 קק״לפחמימות 21.5 גרם 86.1 גרםשומן 24.0 גרם 95.9 גרםנתרן 661.9 מ״ג 2647.6 מ״גחלבון 34.4 גרם 137.5 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.7 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 43.7 מ״ג 174.9 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.9 מ״גאשלגן 332.8 מ״ג 1331.2 מ״גאבץ 0.9 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 434 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ק"ג סטייק פרגיתחתוך לרצועות
-
1 ראש ברוקוליאו חצי שקית ברוקולי קפוא מופשר
-
1 פלפל אדום בינוניחתוך לרצועות
רוטב
-
1/2 כוס רוטב סויהמזרח מערב
-
2 כפות קורנפלור
-
3 שיני שוםכתושות
-
1 כף ג’ינג’ר טחוןאו קובייה קפואה
-
1/3 כוס רוטב סצ’ואןמזרח מערב
-
4 כפות סירופ מייפלאו דבש/סילאן
-
2 כפות שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 כוס מיםאו ציר עוף
טיגון
-
4 כפות שמן קנולה
הגשה
-
4 גבעולי בצל ירוקקצוצים
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המשרה (רוטב).
- מחממים ווק או מחבת גדולה ושופכים אליה את השמן, כאשר השמן רותח מטגנים את הפרגיות עד שבשרן הופך לבן. מוסיפים את הברוקולי ואת הגמבה ומקפיצים כמה דקות.
- מוסיפים את הרוטב למחבת, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהברוקולי מתחיל להיות רך יותר. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים מעט ציר עוף.
- מפזרים בצל ירוק קצוץ ומגישים עם אורז לבן.
אופן הכנה
- בקערה גדולה מערבבים את כל חומרי המשרה (רוטב).
- מחממים ווק או מחבת גדולה ושופכים אליה את השמן, כאשר השמן רותח מטגנים את הפרגיות עד שבשרן הופך לבן. מוסיפים את הברוקולי ואת הגמבה ומקפיצים כמה דקות.
- מוסיפים את הרוטב למחבת, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהברוקולי מתחיל להיות רך יותר. אם הרוטב סמיך מדי מוסיפים מעט ציר עוף.
- מפזרים בצל ירוק קצוץ ומגישים עם אורז לבן.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
הברוקולי נראה סמרטוט. אם מדובר הברוקולי קפוא צריך לדאוג להפשיר אותו קודם, לגמרי.