מי צריך צלעות? שדרות שוקיים ברוטב בצל מקורמל, דבש ויין לבן

מי צריך צלעות טלה? רון יוחננוב דואג לכם למנה עיקרית טעימה ומתוקה לכבוד השנה החדשה! שוקי עוף צלויות בתנור ברוטב מתקתק ברוטב בצל מקורמל, יין לבן ודבש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

שוקי עוף

אופן הכנה

  1. בסיר גדול, רחב ושטוח מחממים שמן מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
  2. מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.

    מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין
    מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין

  3. בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור עם כף מים, מוסיפים לסיר ומערבבים היטב.
  4. שופכים את שאר מצרכי הרוטב ומבשלים כ-20 דקות.
  5. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  6. בתבנית מסדרים את השוקיים שופכים מעל את הרוטב ומעסים את העוף היטב.

    מניחים את השוקיים בתבנית ועליהן מניחים את רוטב הבצל
    מניחים את השוקיים בתבנית ועליהן מניחים את רוטב הבצל. צילום: טל סיון-ציפורין

  7. מכניסים לתנור לכ-30 דקות או עד להזהבה.

    שוקי עוף ברוטב בצל ודבש
    שדרות שוקיים ברוטב בצל ודבש. צילום: טל סיון-ציפורין

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 10 מנות
קלוריות 201.7 קק״ל 2017.1 קק״ל
פחמימות 13.0 גרם 130.3 גרם
שומן 7.4 גרם 74.1 גרם
נתרן 593.1 מ״ג 5931.4 מ״ג
חלבון 15.8 גרם 158.0 גרם
סיבים תזונתיים 0.6 גרם 6.2 גרם
שומן רווי 1.5 גרם 14.7 גרם
כולסטרול 72.8 מ״ג 728.0 מ״ג
סידן 20.2 מ״ג 202.0 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 9.3 מ״ג
אשלגן 275.0 מ״ג 2750.0 מ״ג
אבץ 1.4 מ״ג 14.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    שלומית קלוש

    היי.במה ניתן להחליף את הטימין?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להשתמש ברוזמרין או לא לשים בכלל. בהצלחה!

    Avatar
    ימית רוזיליו

    אין על המתכונים שלך, פשוט אלוף

    Avatar
    שחר שיליאן

    שלום. במה אפשר להחליף את היין הלבן (למי שלא אוהב יינות)?

      Avatar
      Foody Foody

      טעם היין כמעט ואינו מורגש והאלכוהול מתנדף בחימום. אפשר לא לשים יין בכלל או להשתמש בקצת מיץ תפוזים אם אוהבים. בהצלחה!