
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כוללשעה ו-5 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים11
מצרכים
שוקי עוף
-
10 שוקי עוף עם עור בינוניות
-
3 בצלים בינונייםפרוסים דק
-
4 כפות שמן זית
-
1 כוס יין לבן יבש
-
1 קורט אגוז מוסקט
-
4 כפות דבשאו סילאן
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כף מים
-
3 גבעולי תימין טרי
-
1 כפית מלח דקלפי הטעם
-
1 קורט פלפל שחור גרוסלפי הטעם
אופן הכנה
- בסיר גדול, רחב ושטוח מחממים שמן מוסיפים את הבצל ומזהיבים.
- מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את היין ומביאים לרתיחה. צילום: טל סיון-ציפורין - בקערה קטנה מערבבים את הקורנפלור עם כף מים, מוסיפים לסיר ומערבבים היטב.
- שופכים את שאר מצרכי הרוטב ומבשלים כ-20 דקות.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- בתבנית מסדרים את השוקיים שופכים מעל את הרוטב ומעסים את העוף היטב.
מניחים את השוקיים בתבנית ועליהן מניחים את רוטב הבצל. צילום: טל סיון-ציפורין - מכניסים לתנור לכ-30 דקות או עד להזהבה.
שדרות שוקיים ברוטב בצל ודבש. צילום: טל סיון-ציפורין
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
10
מנות
קלוריות
201.7
קק״ל
2017.1
קק״ל
פחמימות
13.0
גרם
130.3
גרם
שומן
7.4
גרם
74.1
גרם
נתרן
593.1
מ״ג
5931.4
מ״ג
חלבון
15.8
גרם
158.0
גרם
סיבים תזונתיים
0.6
גרם
6.2
גרם
שומן רווי
1.5
גרם
14.7
גרם
כולסטרול
72.8
מ״ג
728.0
מ״ג
סידן
20.2
מ״ג
202.0
מ״ג
ברזל
0.9
מ״ג
9.3
מ״ג
אשלגן
275.0
מ״ג
2750.0
מ״ג
אבץ
1.4
מ״ג
14.2
מ״ג
תגובות (6)
היי.במה ניתן להחליף את הטימין?
אפשר להשתמש ברוזמרין או לא לשים בכלל. בהצלחה!
אין על המתכונים שלך, פשוט אלוף
שלום. במה אפשר להחליף את היין הלבן (למי שלא אוהב יינות)?
טעם היין כמעט ואינו מורגש והאלכוהול מתנדף בחימום. אפשר לא לשים יין בכלל או להשתמש בקצת מיץ תפוזים אם אוהבים. בהצלחה!
ואו נראה מעולה!! אנסה לחג