מלאווח שמש ממולא גבינה של קרין גורן

מאפה מלוח מבצק מלאווח עם גבינות וזיתים, פריך וזהוב, שרק נראה מסובך, אבל באמת הכי קל להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את נייר האפייה בתרסיס השמן. מוציאים את המלוואח מהמקפיא 10 דקות לפני ההכנה. מפרידים את הביצה לחלבון וחלמון.
  2. מניחים את המלאווח על נייר האפייה.
  3. מערבבים בקערה את גבינת הריקוטה, גבינת המוצרלה והחלמון. מורחים כף גדושה של המלית על המלאווח. מפזרים את הזיתים בהיקף.
  4. הופכים קערה קטנה, לוחצים לסימון אמצע המלאווח ומסירים אותה. חותכים את המרכז (עד סימון הספל) ל-8 משולשים, כמו שחותכים פיצה. מרימים כל משולש ומניחים על ההיקף.
  5. מברישים בחלבון ומפזרים מעל את השומשום. מעבירים עם נייר האפייה לתבנית התנור ואופים 20 דקות להשחמה.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 578.0 קק״ל 3468.0 קק״ל
פחמימות 50.4 גרם 302.4 גרם
שומן 29.8 גרם 178.6 גרם
נתרן 1157.2 מ״ג 6943.4 מ״ג
חלבון 15.7 גרם 94.2 גרם
סיבים תזונתיים 2.0 גרם 12.2 גרם
שומן רווי 15.4 גרם 92.1 גרם
כולסטרול 65.0 מ״ג 390.2 מ״ג
סידן 369.2 מ״ג 2215.3 מ״ג
ברזל 1.7 מ״ג 9.9 מ״ג
אשלגן 149.7 מ״ג 898.4 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 6.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody