מלי מאירוב נותנת לכם אישור להתעצל עם ספגטי לעצלנים טעים טעים!

יש את הרגעים שהעצלנות עולה על הרעב, מלי מאירוב פה לעזור עם מתכון לעצלנים של ספגטי הכי פשוט וטעים ברוטב עגבניות בכמה דקות יש לכם קערת פסטה מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מוסיפים רבע כוס שמן ומטגנים את הבצל, מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר ומוסיפים עוד 2 כפות שמן.
  2. מוסיפים רסק עגבניות, פריקה מתוקה, צ’ילי מתוק, מלח, שיני שום ופפריקה חריפה לפי הטעם, ומערבבים על מנת שהטעמים יפתחו.
  3. מוסיפים מים, מגביהים את הלהבה ומביאים לרתיחה.
  4. לאחר הרתיחה, מנמיכים שוב את הלהבה ומכניסים את הספגטי (כשהוא לא מבושל).
  5. כשהספגטי מסיים לרדת לתוך הנוזלים, לסגור את המכסה ומדי פעם לערבב למשך 12 דקות בערך.
  6. בודקים, אם הספגטי רך, סוגרים את הלהבה, ובתיאבון!.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 440.5 קק״ל 1762.0 קק״ל
פחמימות 62.8 גרם 251.2 גרם
שומן 15.5 גרם 62.0 גרם
נתרן 903.6 מ״ג 3614.4 מ״ג
חלבון 10.8 גרם 43.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.3 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 6.9 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 68.3 מ״ג 273.1 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
אשלגן 1341.3 מ״ג 5365.2 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

הצג עוד

תגובות (22)

    Avatar
    יפעת יזדי חדיף

    מלי תודה על עוד מתכון טעים!!! אין עלייך

    Avatar
    בת-אל אבני

    מלי אלופה, מתכונים ברמה אחרת!!

    Avatar
    אורלי שושן

    מלי מאירוב האלופה מושלםם תודה

    Avatar
    אכדרי רחל

    אין על מלי מאירוב והמתכונים שלה

הצג עוד
תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody