
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל35 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים10
מצרכים
-
1 בצל בינוני
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
4 כפות רסק עגבניות
-
2 כפות פפריקה מתוקה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
1 כפית מלח דק
-
1 קורט פפריקה חריפה
-
2 שיני שוםכתוש
-
3כוסות או 800 מ"ל מים רותחים
-
1/2 חבילה פסטה ספגטי
אופן הכנה
- בסיר רחב מוסיפים רבע כוס שמן ומטגנים את הבצל, מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר ומוסיפים עוד 2 כפות שמן.
- מוסיפים רסק עגבניות, פריקה מתוקה, צ’ילי מתוק, מלח, שיני שום ופפריקה חריפה לפי הטעם, ומערבבים על מנת שהטעמים יפתחו.
- מוסיפים מים, מגביהים את הלהבה ומביאים לרתיחה.
- לאחר הרתיחה, מנמיכים שוב את הלהבה ומכניסים את הספגטי (כשהוא לא מבושל).
- כשהספגטי מסיים לרדת לתוך הנוזלים, לסגור את המכסה ומדי פעם לערבב למשך 12 דקות בערך.
- בודקים ואם הספגטי רך לפי טעמכם, סוגרים את הלהבה.
- בתיאבון!
יש לכם אישור להתעצל! פסטה לעצלנים של מלי מאירוב
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
302.3
קק״ל
1209.3
קק״ל
פחמימות
40.9
גרם
163.5
גרם
שומן
13.9
גרם
55.6
גרם
נתרן
906.2
מ״ג
3625.0
מ״ג
חלבון
5.9
גרם
23.6
גרם
סיבים תזונתיים
3.7
גרם
14.9
גרם
שומן רווי
1.1
גרם
4.3
גרם
כולסטרול
0.0
מ״ג
0.0
מ״ג
סידן
54.5
מ״ג
218.0
מ״ג
ברזל
2.0
מ״ג
8.2
מ״ג
אשלגן
1152.9
מ״ג
4611.5
מ״ג
אבץ
0.8
מ״ג
3.4
מ״ג
תגובות (191)
מתכון מעולהה
תודה רבה (: