ספגטי אדום של מלי מאירוב – לא לעצלנים בלבד!

יש את הרגעים שהעצלנות עולה על הרעב, מלי מאירוב פה לעזור עם מתכון לעצלנים של ספגטי הכי פשוט וטעים ברוטב עגבניות בכמה דקות יש לכם קערת פסטה מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    35 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. בסיר רחב מוסיפים רבע כוס שמן ומטגנים את הבצל, מנמיכים ללהבה הנמוכה ביותר ומוסיפים עוד 2 כפות שמן.
  2. מוסיפים רסק עגבניות, פריקה מתוקה, צ’ילי מתוק, מלח, שיני שום ופפריקה חריפה לפי הטעם, ומערבבים על מנת שהטעמים יפתחו.
  3. מוסיפים מים, מגביהים את הלהבה ומביאים לרתיחה.
  4. לאחר הרתיחה, מנמיכים שוב את הלהבה ומכניסים את הספגטי (כשהוא לא מבושל).
  5. כשהספגטי מסיים לרדת לתוך הנוזלים, לסגור את המכסה ומדי פעם לערבב למשך 12 דקות בערך.
  6. בודקים ואם הספגטי רך לפי טעמכם, סוגרים את הלהבה.
  7. בתיאבון!

    פסטה לעצלנים מלי מאירוב
    יש לכם אישור להתעצל! פסטה לעצלנים של מלי מאירוב

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 302.3 קק״ל 1209.3 קק״ל
פחמימות 40.9 גרם 163.5 גרם
שומן 13.9 גרם 55.6 גרם
נתרן 906.2 מ״ג 3625.0 מ״ג
חלבון 5.9 גרם 23.6 גרם
סיבים תזונתיים 3.7 גרם 14.9 גרם
שומן רווי 1.1 גרם 4.3 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 54.5 מ״ג 218.0 מ״ג
ברזל 2.0 מ״ג 8.2 מ״ג
אשלגן 1152.9 מ״ג 4611.5 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (1)

    Avatar
    רוית פיטוסי

    חובה להכין !!!!!

תגובות (191)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      תודה רבה (:

הצג עוד