בוש קאבר דסקטופ

מנת גורמה חגיגית: שוק טלה ברוטב פירות יבשים

מנה מסורתית לחג שאיננה דורשת הרבה מאמץ והופכת את השולחן לחגיגי ומיוחד בכל אירוח, פירות יבשים וטלה זה פשוט שילוב מנצח, רך כמו חמאה, מתקתק ונפלא
מנה מסורתית לחג שאיננה דורשת הרבה מאמץ והופכת את השולחן לחגיגי ומיוחד בכל אירוח, פירות יבשים וטלה זה פשוט שילוב מנצח, רך כמו חמאה, מתקתק ונפלא
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    347
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 346.6 קק״ל 2079.9 קק״ל
    פחמימות 34.1 גרם 204.4 גרם
    שומן 25.8 גרם 154.9 גרם
    נתרן 863.9 מ״ג 5183.5 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 25.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.7 מ״ג 160.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 347.6 מ״ג 2085.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-45 דק׳
  • קלוריות
    347
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 346.6 קק״ל 2079.9 קק״ל
    פחמימות 34.1 גרם 204.4 גרם
    שומן 25.8 גרם 154.9 גרם
    נתרן 863.9 מ״ג 5183.5 מ״ג
    חלבון 4.3 גרם 25.8 גרם
    סיבים תזונתיים 2.8 גרם 16.8 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 16.2 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 26.7 מ״ג 160.3 מ״ג
    ברזל 1.3 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 347.6 מ״ג 2085.8 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 5.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את המילוי: במעבד מזון טוחנים את השזיפים, המשמשים, הצימוקים, השום ושמן הזית עד שמתקבלת מחית לא חלקה לגמרי אלא עם מעט חתיכות של פירות. מעבירים לקערה.
  2. מוסיפים את הצנוברים, המלח, הפלפל והאורז ומערבבים היטב.

    שוק טלה חגיגי. צילום: שניר גוואטה
    טוחנים את הפירות היבשים (צילום: דרור עינב)

  3. ממלאים את הבשר במילוי, קושרים עם חוט קשירה חזק והדוק. מניחים את הבשר הממולא על תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה.

    מממלאים וקושרים. צילום: שניר גוואטה
    מממלאים את הבשר וקושרים (צילום: דרור עינב)

  4. מכינים את הציפוי: מחממים תנור לחום של 220 מעלות, מערבבים את מרכיבי הציפוי ומורחים על הבשר (מבחוץ). מכניסים לתנור ואופים כ-20 דקות. מנמיכים את התנור ל-150 מעלות וצולים עוד כשעתיים.

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מנת גורמה חגיגית: שוק טלה ברוטב פירות יבשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    משה טל

    האם לפסח למי שלא אוכלי קטניות אפשר משהו אחר במקום מילוי באורז.

    Avatar
    גידי זכריה

    אשמח למתכונים מעניינים

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות