רקע אלפרו
קאבר דסקטופ אלפרו

מעדן שוקולד ביתי עם שערות חלבה

אוהבים מעדני שוקולד ממקרר הסופרמרקט? קבלו אחד שמכינים בבית, והוא גם פרווה וטעים בטירוף. הסוד הוא שימוש במשקה שקדים עם שוקולד מריר שהופכים אותו למעדן אמיתי
אוהבים מעדני שוקולד ממקרר הסופרמרקט? קבלו אחד שמכינים בבית, והוא גם פרווה וטעים בטירוף. הסוד הוא שימוש במשקה שקדים עם שוקולד מריר שהופכים אותו למעדן אמיתי
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    157
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 157.2 קק״ל 785.9 קק״ל
    פחמימות 30.5 גרם 152.4 גרם
    שומן 4.3 גרם 21.7 גרם
    נתרן 158.1 מ״ג 790.4 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 11.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 73.6 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 154.3 מ״ג 771.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 45 דק׳
  • קלוריות
    157
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 157.2 קק״ל 785.9 קק״ל
    פחמימות 30.5 גרם 152.4 גרם
    שומן 4.3 גרם 21.7 גרם
    נתרן 158.1 מ״ג 790.4 מ״ג
    חלבון 2.3 גרם 11.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 15.1 גרם
    שומן רווי 2.1 גרם 10.7 גרם
    כולסטרול 0.2 מ״ג 1.0 מ״ג
    סידן 14.7 מ״ג 73.6 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 7.8 מ״ג
    אשלגן 154.3 מ״ג 771.3 מ״ג
    אבץ 0.7 מ״ג 3.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחי שוקולד
מערכת Foody
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מכניסים לסיר בינוני את משקה השקדים, הסוכר, הקקאו ומלח.
  2. מביאים לסף רתיחה ומערבבים עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת אחידה .
  3. מוסיפים את השוקולד, משהים לכמה דקות בנוזל החם ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.

    מילקי 1
    מביאים את הנוזל לסף רתיחה

  4. בקערית קטנה מערבבים את הקורנפלור והמים לתערובת אחידה.
  5. מוסיפים לסיר את בלילת הקורנפלור ומערבבים היטב.

    מילקי 2
    מערבבים עד שהשוקולד נמס

  6. ממשיכים לבשל על להבה נמוכה תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מתחילה להסמיך.
  7. מעבירים את המעדן לכלי הגשה אישיים.
  8. מכסים בניילון נצמד ומצננים לטמפרטורת החדר. אם רוצים קינוח קר מאוד - מעבירים למקרר.

    מילקי 3
    לפזר שיערות חלבה על המעדן

  9. מניחים על המעדן כמות נדיבה של שערות חלבה, ומגישים מיד.

    מילקי 4
    מעדן שוקולד. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מעדן שוקולד ביתי עם שערות חלבה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות