רקע יטבתה

מריטוצו קלאסי: לחמניית בריוש איטלקית במילוי מושלם!

מריטוצו קלאסי מהמדינה שיודעת מה הכי טוב - איטליה! אז מה דעתם לפתוח את הבוקר עם לחמניית בריוש עסיסית במילוי קרם שמנת וניל וכוס קפה חם?
מריטוצו קלאסי מהמדינה שיודעת מה הכי טוב - איטליה! אז מה דעתם לפתוח את הבוקר עם לחמניית בריוש עסיסית במילוי קרם שמנת וניל וכוס קפה חם?
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
71 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    682
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.4 קק״ל 5459.5 קק״ל
    פחמימות 68.5 גרם 547.9 גרם
    שומן 39.9 גרם 319.5 גרם
    נתרן 53.7 מ״ג 429.8 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 93.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 22.8 גרם 182.8 גרם
    כולסטרול 104.6 מ״ג 836.8 מ״ג
    סידן 21.6 מ״ג 172.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 92.5 מ״ג 740.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים ו-20 דק׳
  • קלוריות
    682
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 682.4 קק״ל 5459.5 קק״ל
    פחמימות 68.5 גרם 547.9 גרם
    שומן 39.9 גרם 319.5 גרם
    נתרן 53.7 מ״ג 429.8 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 93.6 גרם
    סיבים תזונתיים 2.0 גרם 16.2 גרם
    שומן רווי 22.8 גרם 182.8 גרם
    כולסטרול 104.6 מ״ג 836.8 מ״ג
    סידן 21.6 מ״ג 172.8 מ״ג
    ברזל 1.0 מ״ג 7.7 מ״ג
    אשלגן 92.5 מ״ג 740.2 מ״ג
    אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
71 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: מערבבים במיקסר עם וו לישה את הקמח עם הסוכר והשמרים במשך דקה.
  2. מוסיפים את השמנת לבישול, הביצים, הווניל, המלח והחמאה וממשיכים לערבל במהירות בינונית במשך 8-12 דקות, עד שנוצר בצק דביק.
  3. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מכסים במגבת מטבח ומתפיחים במשך כ-60 דקות, עד שהבצק מכפיל את ניפחו.
  4. מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומחלקים אותו ל-8 חלקים שווים.
  5. כל חלק מכדררים לכדור ולבסוף יוצרים ממנו צורה מאורכת כמו לחמנייה.
  6. מכסים את הלחמניות שיצרנו במגבת מטבח ומתפיחים במשך כ-60 דקות נוספות.
  7. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
  8. מברישים כל לחמנייה בביצה טרופה ואופים בתנור במשך כ-20 דקות, עד שהן מעט משחימות.
  9. מכינים את הקרם: מקציפים במיקסר את השמנת להקצפה עם אבקת הסוכר ומחית הווניל עד לקבלת קרם יציב.
  10. פורסים כל לחמנייה לאורכה כך שקצה אחד עדיין מחובר וממלאים כל לחמנייה בהרבה קצפת.
  11. משטחים בעזרת מרית את הקרם. בוזקים מעט פיסטוק גרוס במרכז ומגישים.
    מריטוצו קלאסי2
    מריטוצו קלאסי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: יעל מגן

    רוצים מתנה מושלמת לחנוכה? לחצו כאן והיא שלכם!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מריטוצו קלאסי: לחמניית בריוש איטלקית במילוי מושלם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (5)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      היי מירי, את מוזמנת להירשם לניוזלטר שלנו 🙂

    Avatar
    ר

    אפשר להכין את הלחמניות בלי המילוי, או שאין לזה טעם?

      Avatar
      Foody Foody

      כן בטח, הלחמנייה טעימה גם כך בלי מילוי.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות