-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.4 קק״ל 926.7 קק״לפחמימות 19.6 גרם 117.8 גרםשומן 6.8 גרם 41.1 גרםנתרן 520.4 מ״ג 3122.1 מ״גחלבון 3.5 גרם 21.0 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.2 מ״ג 133.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 138.1 מ״ג 828.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 5 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות154
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 154.4 קק״ל 926.7 קק״לפחמימות 19.6 גרם 117.8 גרםשומן 6.8 גרם 41.1 גרםנתרן 520.4 מ״ג 3122.1 מ״גחלבון 3.5 גרם 21.0 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 13.9 גרםשומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.2 מ״ג 133.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 3.4 מ״גאשלגן 138.1 מ״ג 828.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 154 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
- מוסיפים את השום, האפונה ותפוח האדמה ומערבבים.
- מוסיפים את המים, הכורכום והמלח. מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-45 דקות (עד שהאפונה התרככה לחלוטין ונמעכת בקלות באצבעות).
- טוחנים את תכולת הסיר בטוחן ידני למרק חלק ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
- מוסיפים את השום, האפונה ותפוח האדמה ומערבבים.
- מוסיפים את המים, הכורכום והמלח. מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-45 דקות (עד שהאפונה התרככה לחלוטין ונמעכת בקלות באצבעות).
- טוחנים את תכולת הסיר בטוחן ידני למרק חלק ומגישים.
בשיתוף עם "הנמל"
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן