מרק אפונה קטיפתי במרקם מושלם – ללא מוצרי חלב

יש לנו בשבילכם מתכון פשוט פשוט בארבעה שלבים של מרק אפונה קטיפתי ומנחם עם קרוטונים תוצרת בית שיוסיפו לכם את הקרנאץ' בפה עם מרק שיחמם לכם את הבטן
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    50 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

מכינים את המרכיבים למנה. צילום: שניר גואטה
מכינים את המרכיבים למרק האפונה צילום: שניר גואטה
  1. מחממים את השמן בסיר, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד שקיפות.
  2. מוסיפים את השום, האפונה ותפוח האדמה ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים, הכורכום והמלח. מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מבשלים כ-45 דקות (עד שהאפונה התרככה לחלוטין ונמעכת בקלות באצבעות).
  4. טוחנים את תכולת הסיר בטוחן ידני למרק חלק ומגישים.

    מרק אפונה. צילום: שניר גואטה
    מרק אפונה. צילום: שניר גואטה

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 107.7 קק״ל 646.2 קק״ל
פחמימות 9.7 גרם 58.4 גרם
שומן 6.8 גרם 41.1 גרם
נתרן 520.5 מ״ג 3122.8 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 14.4 גרם
סיבים תזונתיים 2.4 גרם 14.3 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 5.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 29.3 מ״ג 175.6 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
אשלגן 160.8 מ״ג 965.1 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 2.7 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

Avatar