מרק גספאצ’ו מרענן עם טוויסט אסייתי

מרק גספאצ'ו הוא מרק עגבניות ספרדי קר ומרענן. שי לי ליפא נותנת לו מוסיפה לו טעמים מהמזרח והתוצאה טעימה בטירוף! מתכון מהיר וקל להכנה
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    שעתיים ו-10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    17

מצרכים

אופן הכנה

  1. חותכים לקוביות את המלפפונים והפלפל האדום.
  2. קוצצים את הבצל, הג’ינג’ר והצ’ילי האדום.
  3. טוחנים את החומרים במעבד מזון או עם מוט ריסוק חשמלי למרקם חלק.
  4. יוצקים לכלי אחסון ומעבירים למקרר לשעתיים לפחות למיזוג טעמים.
  5. מוציאים מקירור, טועמים ומתקנים תיבול.
  6. יוצקים לקערות או כוסות. בעזרת כפית מגלענים את המלפפונים, חותכים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ ומניחים במרכז כל כוס. מפזרים מעל כוסברה קצוצה ומגישים.
תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 169.5 קק״ל 1016.9 קק״ל
פחמימות 10.7 גרם 63.9 גרם
שומן 12.4 גרם 74.6 גרם
נתרן 780.7 מ״ג 4684.4 מ״ג
חלבון 2.1 גרם 12.6 גרם
סיבים תזונתיים 2.1 גרם 12.8 גרם
שומן רווי 1.7 גרם 10.1 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 28.8 מ״ג 172.6 מ״ג
ברזל 0.9 מ״ג 5.2 מ״ג
אשלגן 397.4 מ״ג 2384.4 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.9 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (9)

Avatar

הצג עוד