מרק דובדבנים קר עם שמנת חמוצה

מרק קר? יש דבר כזה, וזה ממש טעים! ישראל אהרוני מכין מנה נפלאה מהמטבח ההונגרי - מרק דובדבנים קר עם שמנת חמוצה שמגישים כמנה ראשונה או קינוח
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    5 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    9

מצרכים

אופן הכנה

  1. שמים את כל החומרים למעט השמנת בסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים חמש דקות.
  2. מכבים את האש, מערבבים פנימה את השמנת, מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומקררים היטב.
  3. מגישים קר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 235.6 קק״ל 1413.8 קק״ל
פחמימות 25.7 גרם 154.5 גרם
שומן 10.0 גרם 60.0 גרם
נתרן 201.3 מ״ג 1208.1 מ״ג
חלבון 2.7 גרם 16.1 גרם
סיבים תזונתיים 1.8 גרם 10.9 גרם
שומן רווי 6.0 גרם 36.0 גרם
כולסטרול 26.7 מ״ג 160.0 מ״ג
סידן 78.7 מ״ג 472.2 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 3.7 מ״ג
אשלגן 1727.9 מ״ג 10367.7 מ״ג
אבץ 1.6 מ״ג 9.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody