סנו רקע

מרק חורפי ברגע!

קבלו שלושה מתכונים מעולים למרקים לחורף שמכינים מבסיס של ירקות קצוצים וחתוכים, שומרים בהקפאה בשקיות ושולפים בכל רגע שרוצים להכין מרק חורפי!
קבלו שלושה מתכונים מעולים למרקים לחורף שמכינים מבסיס של ירקות קצוצים וחתוכים, שומרים בהקפאה בשקיות ושולפים בכל רגע שרוצים להכין מרק חורפי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    38
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1132
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1131.8 קק״ל 5659.2 קק״ל
    פחמימות 109.0 גרם 544.8 גרם
    שומן 48.0 גרם 239.9 גרם
    נתרן 586.8 מ״ג 2934.0 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 143.0 גרם
    סיבים תזונתיים 46.4 גרם 232.2 גרם
    שומן רווי 28.7 גרם 143.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 813.2 מ״ג 4065.9 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 43.2 מ״ג
    אשלגן 6460.8 מ״ג 32304.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 18.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    38
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1132
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1131.8 קק״ל 5659.2 קק״ל
    פחמימות 109.0 גרם 544.8 גרם
    שומן 48.0 גרם 239.9 גרם
    נתרן 586.8 מ״ג 2934.0 מ״ג
    חלבון 28.6 גרם 143.0 גרם
    סיבים תזונתיים 46.4 גרם 232.2 גרם
    שומן רווי 28.7 גרם 143.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 813.2 מ״ג 4065.9 מ״ג
    ברזל 8.6 מ״ג 43.2 מ״ג
    אשלגן 6460.8 מ״ג 32304.2 מ״ג
    אבץ 3.7 מ״ג 18.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
8 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס ירקות

מרק כתום

מרק פלפלים צהוב

מרק קישואים ונענע


אופן הכנה

מכינים מראש את בסיס המרק: קוצצים את הירקות ומכניסים לסנו סושי - שקיות זיפר עם סליידר M. שומרים במקפיא עד להכנה.

 

מרק כתום:

  1. מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
  2. שמים את הבטטה, השום, התפוח הירוק והדלעת ומטגנים קלות.
  3. שמים את הג’ינג’ר, המלח, הפלפל והצ’ילי הגרוס.
  4. מוסיפים את המים ומבשלים במשך כ-20 דקות עד לריכוך הירקות.
  5. מוסיפים את קרם הקוקוס ומרתיחים שוב (שומרים 3 כפות קרם קוקוס לקישוט בהגשה).
  6. טוחנים עד למרק חלק וקטיפתי.
  7. מגישים עם עירית קצוצה וטיפות קרם קוקוס מעל.

 

מרק פלפלים צהוב:

  1. מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
  2. שמים את השום והפלפלים ומאדים במשך 10 דקות.
  3. מוסיפים את היין ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את המים ומבשלים במשך 20 דקות עד לריכוך הירקות.
  5. שמים את חלב הקוקוס, מרתיחים שוב ומכבים את האש.
  6. מתבלים במלח, פלפל שחור, כורכום וצ’ילי.
  7. טוחנים את המרק למרקם חלק וקטיפתי.

 

מרק קישואים ונענע:

  1. מכניסים את תכולת השקית - הבצל, הסלרי, הפטרוזיליה והגזר לסיר רחב ומטגנים עד להזהבה.
  2. שמים את השום ותפוח האדמה ומאדים במשך 10 דקות.
  3. שמים את הקישואים ומאדים במשך 5 דקות נוספות.
  4. מוסיפים את הציר ומבשלים במשך 20 דקות עד לריכוך הירקות.
  5. מוסיפים את השמנת ומרתיחים שוב.
  6. מתבלים במלח, פלפל ומעט אגוז מוסקט.
  7. מוסיפים את הנענע וטוחנים למרקם חלק וקטיפתי.
  8. מגישים עם עלי נענע שלמים ופרוסות שקדים מעל.
מרק חורפי ב-3 ורסיות 2
מרק חורפי ב-3 ורסיות. צילום: נמרוד גנישר, סטיילינג: מיכל לוי אלחלל
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מרק חורפי ברגע!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות