מרק כרובית מוקרם – כן, כזה טעים כמו פעם!
בא לכם נוסטלגיה בקערת מרק? קיבלתם! מרק כרובית מוקרם וטעים שיהיה הכוכב החדש על השולחן המשפחתי שלכם. תסמכו עלינו, גם הילדים יאהבו!
בא לכם נוסטלגיה בקערת מרק? קיבלתם! מרק כרובית מוקרם וטעים שיהיה הכוכב החדש על השולחן המשפחתי שלכם. תסמכו עלינו, גם הילדים יאהבו!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.6 קק״ל 1923.3 קק״לפחמימות 22.5 גרם 134.7 גרםשומן 19.2 גרם 115.4 גרםנתרן 897.6 מ״ג 5385.3 מ״גחלבון 14.4 גרם 86.6 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.4 גרםשומן רווי 7.0 גרם 42.3 גרםכולסטרול 16.9 מ״ג 101.4 מ״גסידן 263.8 מ״ג 1582.6 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 925.2 מ״ג 5550.9 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 5 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות321
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 320.6 קק״ל 1923.3 קק״לפחמימות 22.5 גרם 134.7 גרםשומן 19.2 גרם 115.4 גרםנתרן 897.6 מ״ג 5385.3 מ״גחלבון 14.4 גרם 86.6 גרםסיבים תזונתיים 5.9 גרם 35.4 גרםשומן רווי 7.0 גרם 42.3 גרםכולסטרול 16.9 מ״ג 101.4 מ״גסידן 263.8 מ״ג 1582.6 מ״גברזל 1.4 מ״ג 8.5 מ״גאשלגן 925.2 מ״ג 5550.9 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 321 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כפות שמן זית
-
1 בצל בינוניחתוך לקוביות קטנות
-
4 שיני שוםקצוצות
-
4 גבעולי טימין טרי
-
1 ראש כרוביתמפורק לפרחים
-
3 כוסות מים רותחיםאו ציר ירקות
-
3 כוסות חלב 3%חם
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
60 גרם גבינת פרמזןמגורדת
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר על כיריים. מוסיפים בצל, שום ואת ענפי התימין ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הכרובית, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות.
- מוסיפים את המים / הציר, מערבבים ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהכרובית רכה. מוציאים את התימין.
- מוסיפים את החלב החם והתבלינים וטוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד שהוא אחיד וקרמי. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
- מגישים: מוזגים את המרק לקערות הגשה, מזלפים מעט שמן זית, מוסיפים קרוטונים וכמה עלי תימין לקישוט.
אופן הכנה
- מחממים את השמן בסיר על כיריים. מוסיפים בצל, שום ואת ענפי התימין ומטגנים עד להזהבה.
- מוסיפים את הכרובית, מערבבים ומטגנים עוד 2 דקות.
- מוסיפים את המים / הציר, מערבבים ומבשלים כ-30 דקות, או עד שהכרובית רכה. מוציאים את התימין.
- מוסיפים את החלב החם והתבלינים וטוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט עד שהוא אחיד וקרמי. טועמים ומתקנים את התיבול.
- מוסיפים את הפרמזן ומערבבים.
- מגישים: מוזגים את המרק לקערות הגשה, מזלפים מעט שמן זית, מוסיפים קרוטונים וכמה עלי תימין לקישוט.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
מה אפשר לשים במקום טימין?
אפשר לוותר
אם רוצים מרק פרווה מה אפשר להוסיף במקום חלב? להוסיף במקום חלב
היי חיים, אפשר להשתמש בכל חלב פרווה שאוהבים במקום חלב פרה.