מרק עדשים ואיטריות של רחלי קרוט

אתם חוזרים מיום גשום וקר הביתה ובא לכם מרק. מה עושים? 5 דקות הכנה, מצרכים שיש תמיד בבית ויש לכם מרק משגע עם עדשים, אטריות דקות וניחוח עדין של כמון. טיל!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

למרק

אופן הכנה

1. שמים את העדשים בקערה עם הרבה מים ומשרים במשך 15-30 דקות. מדי פעם מחליפים את המים כדי שהעדשים יהיו שטופות היטב. מסננים מנוזלים.
2. חותכים את הבצלים לרבעים ושמים בתוך הבלנדר חם-קר ביחד עם שמן זית ושיני השום. מפעילים על מצב “טיגון” (Saute).
3. לאחר 5 דקות מוסיפים את שאר המצרכים, סוגרים את המכסה ומפעילים על מצב “מרק גושי” (hearty soup).
4. זהו, המרק מוכן! ראיתם באיזו מהירות?

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 340.6 קק״ל 1362.5 קק״ל
פחמימות 51.5 גרם 206.1 גרם
שומן 8.2 גרם 32.8 גרם
נתרן 1194.5 מ״ג 4778.2 מ״ג
חלבון 14.3 גרם 57.1 גרם
סיבים תזונתיים 14.7 גרם 58.8 גרם
שומן רווי 1.2 גרם 4.8 גרם
כולסטרול 0.6 מ״ג 2.2 מ״ג
סידן 56.9 מ״ג 227.4 מ״ג
ברזל 4.0 מ״ג 16.2 מ״ג
אשלגן 211.8 מ״ג 847.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody