מרק פטריות בלחם – יש מנה מנחמת מזו?

דניאל עמית מכינה מרק פטריות בלחם. מרק פטריות עשיר שמכינים ב-20 דקות בלבד. מגישים בתוך לחם שמשמש כקערית עם גבינת מוצרלה מגוררת
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מכניסים את החמאה לסיר הנינג’ה פודי ומוסיפים את הבצל. מטגנים בפונקציית אויר חם.
  2. מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות.
  3. מוסיפים קמח ומערבבים.
  4. מוסיפים חלב, מים, אגוז מוסקט ומלח. סוגרים את הסיר ומפעילים על פונקציית סיר לחץ ומפעילים למשך 3 דקות והמרק מוכן.
  5. מרוקנים את הלחם (מוציאים את כל ה”רך” של הלחם) ויוצרים מהלחם מעין קערה.
  6. niמוזגים את המרק ללחם, מפזרים מעל את המוצרלה ומכניסים למכשיר הנינג’ה במצב גריל למשך 10 דקות. מגישים חם.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 339.0 קק״ל 1356.1 קק״ל
פחמימות 38.7 גרם 154.8 גרם
שומן 13.9 גרם 55.5 גרם
נתרן 718.7 מ״ג 2874.9 מ״ג
חלבון 16.4 גרם 65.6 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 5.2 גרם
שומן רווי 8.3 גרם 33.2 גרם
כולסטרול 36.7 מ״ג 146.9 מ״ג
סידן 265.4 מ״ג 1061.4 מ״ג
ברזל 0.6 מ״ג 2.3 מ״ג
אשלגן 333.6 מ״ג 1334.2 מ״ג
אבץ 1.3 מ״ג 5.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody