
מרק פטריות בלחם – יש מנה מנחמת מזו?
דניאל עמית מכינה מרק פטריות בלחם. מרק פטריות עשיר שמכינים ב-20 דקות בלבד. מגישים בתוך לחם שמשמש כקערית עם גבינת מוצרלה מגוררת
דניאל עמית מכינה מרק פטריות בלחם. מרק פטריות עשיר שמכינים ב-20 דקות בלבד. מגישים בתוך לחם שמשמש כקערית עם גבינת מוצרלה מגוררת
- דניאל עמית
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 341.7 קק״ל 1366.6 קק״לפחמימות 39.5 גרם 158.1 גרםשומן 14.0 גרם 55.9 גרםנתרן 718.6 מ״ג 2874.5 מ״גחלבון 16.6 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרםכולסטרול 36.7 מ״ג 146.9 מ״גסידן 266.7 מ״ג 1066.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 342.6 מ״ג 1370.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 15 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות342
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 341.7 קק״ל 1366.6 קק״לפחמימות 39.5 גרם 158.1 גרםשומן 14.0 גרם 55.9 גרםנתרן 718.6 מ״ג 2874.5 מ״גחלבון 16.6 גרם 66.2 גרםסיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרםשומן רווי 8.3 גרם 33.1 גרםכולסטרול 36.7 מ״ג 146.9 מ״גסידן 266.7 מ״ג 1066.9 מ״גברזל 0.6 מ״ג 2.4 מ״גאשלגן 342.6 מ״ג 1370.2 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 5.2 מ״גסגור
מרכיבים 11 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 342 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים


-
25 גרם חמאה
-
1 בצל בינוניפרוס
-
1 סלסילה פטריות שמפיניוןפרוסות
-
1 סלסילה פטריות פורטובלופרוסות
-
3 כפות קמח לבן
-
3 כוסות חלב 3%
-
2 כוסות מים
-
1/4 כפית אגוז מוסקט
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה
-
4 לחמים לבנים עגולים בינוניים
-
1/2 כוס גבינת מוצרלהמגוררת

אופן הכנה
- מכניסים את החמאה לסיר הנינג’ה פודי ומוסיפים את הבצל. מטגנים בפונקציית אויר חם.
- מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים קמח ומערבבים.
- מוסיפים חלב, מים, אגוז מוסקט ומלח. סוגרים את הסיר ומפעילים על פונקציית סיר לחץ ומפעילים למשך 3 דקות והמרק מוכן.
- מרוקנים את הלחם (מוציאים את כל ה”רך” של הלחם) ויוצרים מהלחם מעין קערה.
- niמוזגים את המרק ללחם, מפזרים מעל את המוצרלה ומכניסים למכשיר הנינג’ה במצב גריל למשך 10 דקות. מגישים חם.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
אופן הכנה
- מכניסים את החמאה לסיר הנינג’ה פודי ומוסיפים את הבצל. מטגנים בפונקציית אויר חם.
- מוסיפים פטריות ומבשלים 5 דקות.
- מוסיפים קמח ומערבבים.
- מוסיפים חלב, מים, אגוז מוסקט ומלח. סוגרים את הסיר ומפעילים על פונקציית סיר לחץ ומפעילים למשך 3 דקות והמרק מוכן.
- מרוקנים את הלחם (מוציאים את כל ה”רך” של הלחם) ויוצרים מהלחם מעין קערה.
- niמוזגים את המרק ללחם, מפזרים מעל את המוצרלה ומכניסים למכשיר הנינג’ה במצב גריל למשך 10 דקות. מגישים חם.
לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja
בשיתוף עם Ninja
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?
כן