סנו רקע

משלוח מנות מבצק אחד!

משלוח מנות מלא וגדוש ממתכון אחד שהוא בעצם ארבעה? בהחלט! אלפחורס, וגם אוזני המן מבצק חמאה פריך ומתוק שאפשר לגוון בשלל תוספות
משלוח מנות מלא וגדוש ממתכון אחד שהוא בעצם ארבעה? בהחלט! אלפחורס, וגם אוזני המן מבצק חמאה פריך ומתוק שאפשר לגוון בשלל תוספות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    199
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 198.7 קק״ל 6955.6 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 779.0 גרם
    שומן 8.2 גרם 286.0 גרם
    נתרן 85.7 מ״ג 2999.2 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 87.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 153.1 גרם
    כולסטרול 32.7 מ״ג 1144.8 מ״ג
    סידן 31.5 מ״ג 1102.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 64.7 מ״ג 2263.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    17
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    199
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 198.7 קק״ל 6955.6 קק״ל
    פחמימות 22.3 גרם 779.0 גרם
    שומן 8.2 גרם 286.0 גרם
    נתרן 85.7 מ״ג 2999.2 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 87.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 23.7 גרם
    שומן רווי 4.4 גרם 153.1 גרם
    כולסטרול 32.7 מ״ג 1144.8 מ״ג
    סידן 31.5 מ״ג 1102.5 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 15.3 מ״ג
    אשלגן 64.7 מ״ג 2263.4 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי אוזני המן

  • 4 כפות נוטלה
    או כל ממרח אחר שאוהבים

עוגיות ריבה

מילוי אלפחורס

ציפוי רויאל אייסינג


הוראות הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
  2. מכינים את הבצק: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ואבקת סוכר עד להיווצרות תערובת אחידה וחלקה.
  3. ראשית מכניסים את הגלוקוזה, הביצה ותמצית הווניל וממשיכים לעבד במהירות בינונית.
  4. מוסיפים את הקמח, הקורנפלור והמלח וממשיכים לערבב עד שמתגבש בצק, ומיד מכבים את המיקסר.
  5. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים.
  6. מרדדים כל בצק בין שני דפי סנו סושי - נייר אפיה טבעי ומכניסים למקפיא ל-10 דקות.
  7. בינתיים מכינים את הרויאל אייסינג (זיגוג מאבקת סוכר): מערבבים היטב עם מטרפה את אבקת הסוכר והחלבון.
  8. מחלקים לקערות קטנות ומוסיפים צבע מאכל לפי הצורך.
  9. מעבירים את הרויאל אייסינג לסנו סושי - שקיות זיפר סליידר M. ושומרים עד שהעוגיות יהיו מוכנות.
  10. מעבירים את שאר המילויים (שוקולד, ריבת תות, ריבת חלב) ומעבירים אותן לשקיות הזיפר לזילוף.
  11. מוציאים את הבצקים מהמקפיא, כל פעם את הבצק שרוצים לעבוד איתו.
  12. מכינים את אוזני ההמן: קורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול. גוזרים את קצה שקית הזיפר ומזלפים מילוי במרכז העיגול. מחכים מעט שהבצק יתרכך ומקפלים לצורת אוזן המן (משולש).
  13. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים 12 דקות .
  14. מכינים את עוגיות הריבה: קורצים בעזרת חותכן בצורת פרח ומסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה ובחצי מכמות העוגיות קורצים חור במרכז הפרח.
  15. אופים 12 דקות ולאחר האפייה מצננים מעט את העוגיות.
  16. גוזרים את קצה שקית הזיפר ומזלפים מעט במרכז כל פרח. את הפרחים עם החור מפדרים באבקת סוכר ומניחים מעל כל עוגייה עם ריבה.
  17. מכינים את עוגיות האלפחורס: קורצים עיגולים בעזרת קורצן עגול ואופים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במשך 12 דקות.
  18. לאחר האפייה גוזרים את קצה שקית הזיפר ומזלפים ריבת חלב. מצמידי כל 2 עוגיות לעוגיית סנדביץ’ אחת ומגלגלים מעט בקוקוס כך שהקוקוס נדבק למילוי שיוצא מצדי העוגייה.
  19. מכינים את עוגיות הרויאל אייסינג: קורצים עיגולים (או כל צורה אחרת שיש לכם) ואופים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה למשך 12 דקות.
  20. לאחר שהעוגיות מתקררות גוזרים את קצה שקית הזיפר עם הרויאל אייסינג ומזלפים באיזו דוגמה וצורה שרוצים.

    משלוח מנות 3
    עוגיות רויאל אייסינג מקסימות למשלוח מנות!

  21. משאירים את התבנית באזור יבש במטבח עד שהציפוי מתקשה ורק לאחר מכן מאחסנים בקופסא אטומה.
  22. עוטפים את שאריות הבצק במידה ונשארו בניילון נצמד ושומרים במקרר 5 ימים, או במקפיא עד חודשיים.

    משלוח מנות 2
    משלוח מנות. צילום: נמרוד סונדרס. סטיילינג: מיכל לוי אלחלל.

tip

טיפ סנו סושי

לא צריך לרוץ לחנות האפייה כדי לקנות שקית זילוף! קחו את שקית הזיפר עם הסליידר, הכניסו אליה את הרויאל אייסינג, סגרו אותה עם הסליידר, חתכו חתיכה קטנה בפינת השקית והופ – יש לכם שקית זילוף מקצועית!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משלוח מנות מבצק אחד!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות