-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 413.5 קק״ל 827.0 קק״לפחמימות 40.5 גרם 81.1 גרםשומן 23.3 גרם 46.5 גרםנתרן 165.0 מ״ג 330.0 מ״גחלבון 14.8 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 14.0 גרם 28.0 גרםכולסטרול 32.1 מ״ג 64.2 מ״גסידן 339.5 מ״ג 679.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 457.4 מ״ג 914.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 7 דק׳
-
קלוריות414
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 413.5 קק״ל 827.0 קק״לפחמימות 40.5 גרם 81.1 גרםשומן 23.3 גרם 46.5 גרםנתרן 165.0 מ״ג 330.0 מ״גחלבון 14.8 גרם 29.7 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.2 גרםשומן רווי 14.0 גרם 28.0 גרםכולסטרול 32.1 מ״ג 64.2 מ״גסידן 339.5 מ״ג 679.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.2 מ״גאשלגן 457.4 מ״ג 914.8 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 2.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 7 דק׳ | קלוריות 414 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
2 כוסות חלב 3%
-
1 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1 מקל קינמון בינוני
-
100 גרם שוקולד לבן
קישוט
-
מעט
-
1 קופסת קרטון שמנת להקצפה יטבתה 38%מוקצפת לקצפת יציבה
אופן הכנה
- חותכים את השוקולד הלבן ומעבירים לקערה.
- מחממים את החלב והשמנת המתוקה לסף רתיחה ומוזגים לקערה עם השוקולד הלבן.
- מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
- מוזגים לכוסות, מכניסים לכל כוס חצי מקל קנמון ומקשטים מלמעלה בקמצוץ אבקת קנמון.
אופן הכנה
- חותכים את השוקולד הלבן ומעבירים לקערה.
- מחממים את החלב והשמנת המתוקה לסף רתיחה ומוזגים לקערה עם השוקולד הלבן.
- מערבבים היטב עד שכל השוקולד נמס.
- מוזגים לכוסות, מכניסים לכל כוס חצי מקל קנמון ומקשטים מלמעלה בקמצוץ אבקת קנמון.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן