מתוקה וקליקבילית: עוגת גבינה וחטיפי קליק ללא אפייה
עדי קלינגהופר מכינה עוגה מרשימה וטעימה שכולה גבינה וחטיפי קליק שמתפצחים בין ביס לביס. כל מה שנותר לכם הוא להכין ולהתפנק איתה על כוס קפה
עדי קלינגהופר מכינה עוגה מרשימה וטעימה שכולה גבינה וחטיפי קליק שמתפצחים בין ביס לביס. כל מה שנותר לכם הוא להכין ולהתפנק איתה על כוס קפה
- עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8704.3 קק״ל 8704.3 קק״לפחמימות 608.0 גרם 608.0 גרםשומן 648.5 גרם 648.5 גרםנתרן 6549.7 מ״ג 6549.7 מ״גחלבון 118.3 גרם 118.3 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרםשומן רווי 393.7 גרם 393.7 גרםכולסטרול 257.8 מ״ג 257.8 מ״גסידן 1617.7 מ״ג 1617.7 מ״גברזל 28.1 מ״ג 28.1 מ״גאשלגן 3339.1 מ״ג 3339.1 מ״גאבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 35 דק׳כולל 8 שעות
-
קלוריות8704
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 8704.3 קק״ל 8704.3 קק״לפחמימות 608.0 גרם 608.0 גרםשומן 648.5 גרם 648.5 גרםנתרן 6549.7 מ״ג 6549.7 מ״גחלבון 118.3 גרם 118.3 גרםסיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרםשומן רווי 393.7 גרם 393.7 גרםכולסטרול 257.8 מ״ג 257.8 מ״גסידן 1617.7 מ״ג 1617.7 מ״גברזל 28.1 מ״ג 28.1 מ״גאשלגן 3339.1 מ״ג 3339.1 מ״גאבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 8 שעות | קלוריות 8704 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית קליק
-
3 חבילות קליק קורנפלקס(האריזה הירוקה)
-
50 גרם חמאהמומסת
מלית גבינה
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
450 גרם גבינת שמנתבטמפרטורת החדר
-
250גרם או 1 מיכל גבינה לבנה 9%
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
500 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 חבילות קליק שחור לבן
ציפוי שוקולד
-
150 גרם שוקולד מרירורד הגליל
-
150 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
קישוט
-
3 חבילות קליק שחור לבן
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים את הקליק עד שמתקבלים פירורים דקים. מעבירים את הפירורים לקערה עם החמאה המומסת ומערבבים עד מרקם של חול רטוב.
- מניחים את הפירורים בתחתית הרינג ומהדקים היטב עם גב של כף או בעזרת הידיים ומעבירים למקרר.
- מכינים את המלית: בקערה גדולה טורפים את הגבינות והאינסטנט פודינג וניל עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- בקערת המיקסר מניחים את השמנת מתוקה והסוכר ומקציפים עד שמתקבל מרקם של יוגורט.
- מעבירים את הקציפה לקערה עם הגבינות, טורפים ומאחדים בין התערובות.
- מוסיפים לבלילה את חבילות הקליק כדורים חום ולבן, מערבבים מעט עד להטמעה של הקליק.
- מוזגים את הבלילה לתבנית (על התחתית המוכנה), משטחים את הבלילה בעזרת פלטה או גב של כף ומעבירים לקירור מלא לפחות 6 שעות או לילה.
- מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים בקערה את השוקולד והשמנת (אפשר במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה).
- מצפים את העוגה בשוקולד, מקשטים בכדורי קליק, מחלצים מהרינג ומניחים על צלחת הגשה.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים את הקליק עד שמתקבלים פירורים דקים. מעבירים את הפירורים לקערה עם החמאה המומסת ומערבבים עד מרקם של חול רטוב.
- מניחים את הפירורים בתחתית הרינג ומהדקים היטב עם גב של כף או בעזרת הידיים ומעבירים למקרר.
- מכינים את המלית: בקערה גדולה טורפים את הגבינות והאינסטנט פודינג וניל עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
- בקערת המיקסר מניחים את השמנת מתוקה והסוכר ומקציפים עד שמתקבל מרקם של יוגורט.
- מעבירים את הקציפה לקערה עם הגבינות, טורפים ומאחדים בין התערובות.
- מוסיפים לבלילה את חבילות הקליק כדורים חום ולבן, מערבבים מעט עד להטמעה של הקליק.
- מוזגים את הבלילה לתבנית (על התחתית המוכנה), משטחים את הבלילה בעזרת פלטה או גב של כף ומעבירים לקירור מלא לפחות 6 שעות או לילה.
- מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים בקערה את השוקולד והשמנת (אפשר במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה).
- מצפים את העוגה בשוקולד, מקשטים בכדורי קליק, מחלצים מהרינג ומניחים על צלחת הגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (9)
הכנתי את העוגה לראש השנה והיא יצאה מדהים!!
איזה כיף! פעם הבאה שתפי אותנו גם בתמונה 😉
הוספתי גם קליק עוגיות לתחתית. יצא מעולה ?