מתוקה וקליקבילית: עוגת גבינה וחטיפי קליק ללא אפייה

עדי קלינגהופר מכינה עוגה מרשימה וטעימה שכולה גבינה וחטיפי קליק שמתפצחים בין ביס לביס. כל מה שנותר לכם הוא להכין ולהתפנק איתה על כוס קפה
עדי קלינגהופר מכינה עוגה מרשימה וטעימה שכולה גבינה וחטיפי קליק שמתפצחים בין ביס לביס. כל מה שנותר לכם הוא להכין ולהתפנק איתה על כוס קפה
  • עדי קלינגהופר
שמרו
כשר
10 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    8704
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8704.3 קק״ל 8704.3 קק״ל
    פחמימות 608.0 גרם 608.0 גרם
    שומן 648.5 גרם 648.5 גרם
    נתרן 6549.7 מ״ג 6549.7 מ״ג
    חלבון 118.3 גרם 118.3 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 393.7 גרם 393.7 גרם
    כולסטרול 257.8 מ״ג 257.8 מ״ג
    סידן 1617.7 מ״ג 1617.7 מ״ג
    ברזל 28.1 מ״ג 28.1 מ״ג
    אשלגן 3339.1 מ״ג 3339.1 מ״ג
    אבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 35 דק׳
    כולל 8 שעות
  • קלוריות
    8704
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 8704.3 קק״ל 8704.3 קק״ל
    פחמימות 608.0 גרם 608.0 גרם
    שומן 648.5 גרם 648.5 גרם
    נתרן 6549.7 מ״ג 6549.7 מ״ג
    חלבון 118.3 גרם 118.3 גרם
    סיבים תזונתיים 17.0 גרם 17.0 גרם
    שומן רווי 393.7 גרם 393.7 גרם
    כולסטרול 257.8 מ״ג 257.8 מ״ג
    סידן 1617.7 מ״ג 1617.7 מ״ג
    ברזל 28.1 מ״ג 28.1 מ״ג
    אשלגן 3339.1 מ״ג 3339.1 מ״ג
    אבץ 17.5 מ״ג 17.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
10 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


תחתית קליק

מלית גבינה

ציפוי שוקולד

קישוט


אופן הכנה

  1. מכינים את התחתית: במעבד מזון טוחנים את הקליק עד שמתקבלים פירורים דקים. מעבירים את הפירורים לקערה עם החמאה המומסת ומערבבים עד מרקם של חול רטוב.

    עוגת גבינה וחטיפי קליק (צילום: עדי קלינגהופר)
    טוחנים את חטיף הקליק לתחתית העוגה (צילום: עדי גלינגהופר)

  2. מניחים את הפירורים בתחתית הרינג ומהדקים היטב עם גב של כף או בעזרת הידיים ומעבירים למקרר.
  3. מכינים את המלית: בקערה גדולה טורפים את הגבינות והאינסטנט פודינג וניל עד שמתקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
  4. בקערת המיקסר מניחים את השמנת מתוקה והסוכר ומקציפים עד שמתקבל מרקם של יוגורט.
  5. מעבירים את הקציפה לקערה עם הגבינות, טורפים ומאחדים בין התערובות.
  6. מוסיפים לבלילה את חבילות הקליק כדורים חום ולבן, מערבבים מעט עד להטמעה של הקליק.
  7. מוזגים את הבלילה לתבנית (על התחתית המוכנה), משטחים את הבלילה בעזרת פלטה או גב של כף ומעבירים לקירור מלא לפחות 6 שעות או לילה.
  8. מכינים את ציפוי השוקולד: ממיסים בקערה את השוקולד והשמנת (אפשר במיקרו בפולסים של 30 שניות עד להמסה מלאה).
  9. מצפים את העוגה בשוקולד, מקשטים בכדורי קליק, מחלצים מהרינג ומניחים על צלחת הגשה.

    עוגת גבינה וחטיפי קליק (צילום: עדי קלינגהופר)
    עוגת גבינה וחטיפי קליק (צילום: עדי קלינגהופר)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתוקה וקליקבילית: עוגת גבינה וחטיפי קליק ללא אפייה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    חן בן שמחון
    Avatar
    אור שילה

    יצא מדהים תודה!

תגובות (9)

Avatar

    Avatar
    מירב

    הכנתי את העוגה לראש השנה והיא יצאה מדהים!!

      Avatar
      מערכת Foody

      איזה כיף! פעם הבאה שתפי אותנו גם בתמונה 😉

    Avatar
    אליה

    הוספתי גם קליק עוגיות לתחתית. יצא מעולה ?

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות