מתכון של אמא: קציצות בקלי קלות של אמא של רון יוחננוב!

מה יותר טוב ממתכון של רון יוחננוב? מתכון של אמא של רון יוחננוב! מתכון פשוט, קל ומהיר של קציצות בקר בקלי קלות אפויות או מטוגנות
מה יותר טוב ממתכון של רון יוחננוב? מתכון של אמא של רון יוחננוב! מתכון פשוט, קל ומהיר של קציצות בקר בקלי קלות אפויות או מטוגנות
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
15 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    625
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 624.8 קק״ל 2499.1 קק״ל
    פחמימות 37.7 גרם 150.9 גרם
    שומן 32.1 גרם 128.4 גרם
    נתרן 636.3 מ״ג 2545.2 מ״ג
    חלבון 40.9 גרם 163.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 37.0 גרם
    כולסטרול 261.5 מ״ג 1045.8 מ״ג
    סידן 51.2 מ״ג 204.7 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 492.2 מ״ג 1969.0 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    625
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 624.8 קק״ל 2499.1 קק״ל
    פחמימות 37.7 גרם 150.9 גרם
    שומן 32.1 גרם 128.4 גרם
    נתרן 636.3 מ״ג 2545.2 מ״ג
    חלבון 40.9 גרם 163.6 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 7.1 גרם
    שומן רווי 9.2 גרם 37.0 גרם
    כולסטרול 261.5 מ״ג 1045.8 מ״ג
    סידן 51.2 מ״ג 204.7 מ״ג
    ברזל 4.3 מ״ג 17.4 מ״ג
    אשלגן 492.2 מ״ג 1969.0 מ״ג
    אבץ 8.7 מ״ג 34.9 מ״ג
    סגור

אמא שלי, אלופת המתכונים הקלים. להאכיל 10 נפשות על בסיס יומי שבכל סופש יש עוד 3 ארוחות ענק,  מביא אותך לחפש דרכים יצירתיות להקל על הבישולים גם כשמבשלים אוכל בוכרי אותנטי

ובכן, עם הזמן גם היא, כמו כל בשלנית, פיתחה כל מיני רעיונות, טריקים ופטנטנים למטבח מהיר, טעים וקל להכנה. הן מבחינת שימוש בחמרי גלם שמשדרגים מנות והן מבחינת טכניקות לתוצאות מוצלחות במינימום זמן ובמינימום חומרי גלם.

וכך גם הקציצות האלה. תערובת קציצות לבישול אחת, תערובת קסם לקציצות שאפשר לאפות בתנור ואפילו לטגן. והטעם שלהם, חלום.

אמא שלי כאמור הסכימה לגלות את סוד הקציצות שהיה שמור אצלה שנים רבות.

ובנינו, היא ביקשה לשתף שהסוד הכי חשוב הוא להישאר פשוטים. ולבשל מכל הלב.

וכן, להשתדל גם לא להסתבך ולהיכנס לנעליים גדולות. 

קבלו את המתכון לקציצות הכי טעימות של אימא שלי, תודו לי אח״כ.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
15 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערה את תערובת הבשר יחד עם שאר החומרים והתבלינים.

    מערבבים את כל החומרים. צילום: רון יוחננוב
    מערבבים את תערובת הבשר. צילום: רון יוחננוב

  2. מגלגלים לקציצות בגודל שאוהבים.
  3. אפשר לטגן היטב במחבת עם מעט שמן, או להעביר את הקציצות לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה ומשומנת קלות ולאפות בתנור שחומם מראש על 200 מעלות למשך 30 דקות, להפוך ולאפות עוד 10 דקות.
    הקציצות של רון יוחננוב צילום: רון יוחננוב
    מטגנים את הקציצות או אפים בתנור. צילום: רון יוחננוב

    אם מתחשק לכם לדעת יותר על האוכל הבוכרי ובכלל, בואו לבקר אותי בסדנאות הבישול שלי!

    לבירורים: 052-4597318

    מחכה לכם גם באינסטגרם שלי

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתכון של אמא: קציצות בקלי קלות של אמא של רון יוחננוב!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (17)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      אין לזה תחליף, אפשר לוותר

    Avatar
    דורית

    אפשר להקפיא למרות שיש שם תפוחי אדמה?

      Avatar
      מערכת Foody

      כן, אפשר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות