
-
זמן הכנה20 דקות
-
זמן כולל45 דקות
-
רמת קושיבינונית
-
מרכיבים8
מצרכים
-
500 גרם חזה עוף שלם
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כוס קמח לבן
-
1 ביצה L
-
1 כף שמן זית
-
1 כוס פירורי לחם
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-180 מעלות. מתיזים מעט תרסיס שמן על תבנית האפייה.
- חותכים את חזה העוף לקוביות בינוניות, בערך 3 ס”מ על 3 ס”מ.
- מעבירים את קוביות העוף לקערה, מוסיפים את התבלינים והקמח ומערבבים היטב עד לכיסוי המלא.
- בקערה בינונית טורפים את הביצה והשמן. בקערה נפרדת מניחים את פירורי הלחם.
- מנערים את קוביות העוף מעודפי הקמח, טובלים בביצה ומצפים היטב מכל הצדדים בפירורי הלחם.
- מסדרים את הנאגטס על גבי תבנית האפייה ואופים בין 20 ל-25 דקות, או עד להזהבה.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
432.6
קק״ל
1730.5
קק״ל
פחמימות
40.6
גרם
162.3
גרם
שומן
8.9
גרם
35.4
גרם
נתרן
979.7
מ״ג
3918.8
מ״ג
חלבון
44.4
גרם
177.4
גרם
סיבים תזונתיים
2.3
גרם
9.2
גרם
שומן רווי
2.1
גרם
8.4
גרם
כולסטרול
158.3
מ״ג
633.2
מ״ג
סידן
35.0
מ״ג
140.2
מ״ג
ברזל
2.1
מ״ג
8.4
מ״ג
אשלגן
393.0
מ״ג
1572.2
מ״ג
אבץ
2.1
מ״ג
8.3
מ״ג
תגובות (8)