נאמס ויאטנמי ממולא בשר בקר: ארוחה שהיא חוויה!

חגיגה של שואו וחוויית טעמים מדהימה, עם נאמס ויאטנמי קריספי ממולא בשר, שעוטפים בעלי חסה וטובלים בשלל רטבים אסייתיים מענגים
חגיגה של שואו וחוויית טעמים מדהימה, עם נאמס ויאטנמי קריספי ממולא בשר, שעוטפים בעלי חסה וטובלים בשלל רטבים אסייתיים מענגים
  • מלי זיידמן
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.5 קק״ל 1493.7 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 156.2 גרם
    שומן 10.3 גרם 123.3 גרם
    נתרן 476.6 מ״ג 5719.7 מ״ג
    חלבון 12.9 גרם 155.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 77.1 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 93.7 גרם
    כולסטרול 29.2 מ״ג 350.1 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 142.1 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 86.1 מ״ג
    אשלגן 86.2 מ״ג 1034.1 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 96.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    125
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 124.5 קק״ל 1493.7 קק״ל
    פחמימות 13.0 גרם 156.2 גרם
    שומן 10.3 גרם 123.3 גרם
    נתרן 476.6 מ״ג 5719.7 מ״ג
    חלבון 12.9 גרם 155.3 גרם
    סיבים תזונתיים 6.4 גרם 77.1 גרם
    שומן רווי 7.8 גרם 93.7 גרם
    כולסטרול 29.2 מ״ג 350.1 מ״ג
    סידן 11.8 מ״ג 142.1 מ״ג
    ברזל 7.2 מ״ג 86.1 מ״ג
    אשלגן 86.2 מ״ג 1034.1 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 96.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
אוכל ויאטנמי
מלי זיידמן
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


 אופן הכנה

  1. קוצצים את הבצל הירוק והכוסברה. מוסיפים את הבשר הטחון, רוטב הטריאקי והמלח ומערבבים היטב.
  2. בקערה רחבה שתכיל את דפי האורז ממלאים מים פושרים.

    נאמס ויאטנמי ממולא בשר 2
    מוסיפים את רוטב הטריאקי לבשר הטחון. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  3. טובלים דף אורז במים למשך דקה, עד שהוא מתרכך ונעשה גמיש ואז מוציאים ופורשים אותו על מגבת או על משטח נקי.
  4. יוצרים קציצה מאורכת של בשר, מניחים בתחתית הדף בצורה אופקית קרוב אלינו ומגלגלים - מקפלים שוליים מהצדדים פנימה וממשיכים בגלגול לקבלת אגרול.

    נאמס ויאטנמי ממולא בשר 3
    מגלגלים את דפי האורז הצבעוניים עם מילוי הבשר. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק

  5. מניחים את הנאמס על צלחת משומנת בספריי שמן (כדי שלא יידבקו לצלחת).
  6. מסדרים את המנה: יוצרים קעריות חסה יפות מעלי חסה שלמים עגולים ומניחים במגש. בקערית אחרת מניחים את עלי הכוסברה ובשנייה את עלי הנענע. גם את הרטבים מסדרים בקעריות לטבילה.
  7. מחממים שמן עמוק בסיר לחום בינוני ומחליקים בזהירות את הנאמס לשמן. מטגנים במחזורים, בכל פעם במשך 4 דקות והופכים באמצע. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד.
  8. מכניסים לתוך עלה חסה אגרול אחד ועשבי תיבול, מזלפים את שמן השומשום מעל כל אגרול, מגלגלים את החסה סביבו, ונהנים.

    נאמס ויאטנמי ממולא בשר 1
    נאמס ויאטנמי ממולא בשר, מנה כל כך יפה שבא לתת ביס! צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג קולינרי: נועה קנריק


עוד מתכונים אסייתים שאתם חייבים להכין:
נאמס ויאטנמי ממולא בשר בקר: ארוחה שהיא חוויה!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    רונית ענבר

    לא מבשלים את הבשר לפני המילוי?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רונית, לא, אין צורך לבשל אותו לפני כן. הוא יתבשל במהלך הטיגון.

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר, אבל עדיף לטגן כדי שהנאמס יצאו קריספים.

      Avatar
      Odia - Adi Avishay

      אני אופה בתנור, אחרי שאני מלטפת את החלק העליון בביצה ושומשום. כמו בורקס.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות