רקע יטבתה

ניוקי פטריות ב-10 דקות ממש כמו במסעדות!

ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
18 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.7 קק״ל 1362.9 קק״ל
    פחמימות 83.4 גרם 333.5 גרם
    שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
    נתרן 1094.6 מ״ג 4378.4 מ״ג
    חלבון 45.6 גרם 182.5 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 176.1 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 180.1 גרם
    כולסטרול 54.4 מ״ג 217.8 מ״ג
    סידן 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    ברזל 42.2 מ״ג 168.9 מ״ג
    אשלגן 524.6 מ״ג 2098.5 מ״ג
    אבץ 41.4 מ״ג 165.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.7 קק״ל 1362.9 קק״ל
    פחמימות 83.4 גרם 333.5 גרם
    שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
    נתרן 1094.6 מ״ג 4378.4 מ״ג
    חלבון 45.6 גרם 182.5 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 176.1 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 180.1 גרם
    כולסטרול 54.4 מ״ג 217.8 מ״ג
    סידן 86.0 מ״ג 344.0 מ״ג
    ברזל 42.2 מ״ג 168.9 מ״ג
    אשלגן 524.6 מ״ג 2098.5 מ״ג
    אבץ 41.4 מ״ג 165.7 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
18 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עיטור


ניוקי-ראגו-פטריות מתכון ב-10 דקות
ארוחה מושלמת ב-10 דקות עם מנת ממש כמו במסעדות!

אופן הכנה

  1. מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה.ניוקי בישול
  2. בזמן שהבניוקי מתבשל, מחממים במחבת גדולה, על אש בינונית, את שמן הזית יחד עם החמאה. מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים בערך 5 דקות עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב עמוק.

    טיגון פטריות
    מטגנים את הפטריות עד שהן מקבלות צבע עמוק וזהוב

  3. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים עד שעולה ריח נהדר של שום.
  4. מוסיפים את היין, המים החמים (אם יש ציר עוד יותר טוב) והשמנת. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
  5. מבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
  6. מוסיפים את הניוקי למחבת, מערבבים ומגישים.
  7. ניתן לקשט בפרמזן ובפטרוזיליה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ניוקי פטריות ב-10 דקות ממש כמו במסעדות!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    חיה קרביץ

    הכפלתי מראש כמויות, הרוטב לא הסמיך, נשאר מרקי. למה?

      Avatar
      Foody Foody

      היי חיה, הכפלת כמות גם של הניוקי, כן? כנראה שלא בישלת את הרוטב מספיק זמן ולכן הוא לא הסמיך מספיק. את יכולה לשפוך קצת מהרוטב, כך שתישאר כמות סבירה במחבת ולהמשיך לבשל עד שהרוטב יסמיך.

    Avatar
    רבקה

    המתכון יצא מוצלח ממש, אבל הרוטב יצא לי סגלגל בגלל היין, איך בתמונה ששמתם הניוקי לא יצא סגול?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר להשתמש ביין לבן ואז הרוטב יצא בהיר.

    Avatar
    שמוליק שביט

    איך הופכים את המתכון לפרווה?

      Avatar
      Foody Foody

      אפשר לוותר על החמאה ולהוסיף מעט יותר שמן זית. במקום שמנת מתוקה אפשר להשתמש בשמנת צמחית. בהצלחה!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים