רקע יטבתה

ניוקי פטריות ב-10 דקות ממש כמו במסעדות!

ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
ניוקי עם פטריות זה הפינוק האולטימטיבי. ארוחה ב-10 דקות שהיא גם רומנטית וגם נותנת תחושה כאילו אתם אוכלים מנה מושחתת של מסעדה. הדליקו נרות, מיזגו יין, בתיאבון
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
27 דירגו [ציון 4]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.7 קק״ל 1362.9 קק״ל
    פחמימות 83.4 גרם 333.5 גרם
    שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
    נתרן 1094.6 מ״ג 4378.4 מ״ג
    חלבון 45.6 גרם 182.5 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 175.8 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 180.1 גרם
    כולסטרול 54.4 מ״ג 217.8 מ״ג
    סידן 79.7 מ״ג 318.7 מ״ג
    ברזל 42.2 מ״ג 168.7 מ״ג
    אשלגן 510.6 מ״ג 2042.4 מ״ג
    אבץ 41.4 מ״ג 165.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    341
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 340.7 קק״ל 1362.9 קק״ל
    פחמימות 83.4 גרם 333.5 גרם
    שומן 51.4 גרם 205.7 גרם
    נתרן 1094.6 מ״ג 4378.4 מ״ג
    חלבון 45.6 גרם 182.5 גרם
    סיבים תזונתיים 44.0 גרם 175.8 גרם
    שומן רווי 45.0 גרם 180.1 גרם
    כולסטרול 54.4 מ״ג 217.8 מ״ג
    סידן 79.7 מ״ג 318.7 מ״ג
    ברזל 42.2 מ״ג 168.7 מ״ג
    אשלגן 510.6 מ״ג 2042.4 מ״ג
    אבץ 41.4 מ״ג 165.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
27 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

עיטור


באנר שבועות

אופן הכנה

  1. מבשלים את הניוקי לפי הוראות ההכנה.ניוקי בישול
  2. בזמן שהבניוקי מתבשל, מחממים במחבת גדולה, על אש בינונית, את שמן הזית יחד עם החמאה. מוסיפים פטריות חתוכות ומטגנים בערך 5 דקות עד שהפטריות מקבלות גוון זהוב עמוק.

    טיגון פטריות
    מטגנים את הפטריות עד שהן מקבלות צבע עמוק וזהוב

  3. מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים עד שעולה ריח נהדר של שום.
  4. מוסיפים את היין, המים החמים (אם יש ציר עוד יותר טוב) והשמנת. מתבלים באורגנו, מלח ופלפל.
  5. מבשלים כמה דקות תוך כדי ערבוב עד שהרוטב מסמיך.
  6. מוסיפים את הניוקי למחבת, מערבבים ומגישים.
  7. ניתן לקשט בפרמזן ובפטרוזיליה.

 

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (21)

Avatar

    Avatar
    Talia Yeroslavsky

    אפשר חלב קוקוס במקום שמנת?

      Avatar
      Foody team

      אפשר

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים