ניו יורק צ’יז קייק: עוגת גבינה ניו יורק של קרין גורן
עוגת גבינה ניו יורק של מלכת האפייה קרין גורן, הכי מושלמת שיש בלי למצמץ. עם מילוי גבינת שמנת עשירה והנחיות ברורות להכנה, מחכה לכם ביס מענג!
עוגת גבינה ניו יורק של מלכת האפייה קרין גורן, הכי מושלמת שיש בלי למצמץ. עם מילוי גבינת שמנת עשירה והנחיות ברורות להכנה, מחכה לכם ביס מענג!
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5228.5 קק״ל 5228.5 קק״לפחמימות 354.6 גרם 354.6 גרםשומן 388.6 גרם 388.6 גרםנתרן 1198.1 מ״ג 1198.1 מ״גחלבון 86.4 גרם 86.4 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרםשומן רווי 218.1 גרם 218.1 גרםכולסטרול 1698.8 מ״ג 1698.8 מ״גסידן 391.9 מ״ג 391.9 מ״גברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 5049.7 מ״ג 5049.7 מ״גאבץ 7.5 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות5229
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5228.5 קק״ל 5228.5 קק״לפחמימות 354.6 גרם 354.6 גרםשומן 388.6 גרם 388.6 גרםנתרן 1198.1 מ״ג 1198.1 מ״גחלבון 86.4 גרם 86.4 גרםסיבים תזונתיים 1.8 גרם 1.8 גרםשומן רווי 218.1 גרם 218.1 גרםכולסטרול 1698.8 מ״ג 1698.8 מ״גסידן 391.9 מ״ג 391.9 מ״גברזל 4.3 מ״ג 4.3 מ״גאשלגן 5049.7 מ״ג 5049.7 מ״גאבץ 7.5 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 5229 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תחתית
-
200 גרם עוגיות חמאהמרוסקות לפירורים
-
70 גרם חמאהמומסת ומצוננת
מלית
-
750 גרם גבינת שמנת
-
200גרם או 1 כוס סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
4 ביצים L
-
200מ"ל או 1 מיכל שמנת חמוצה 15%
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת.
- מהדקים את תערובת הפירורים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
- מכינים את המלית: במיקסר טורפים את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל, עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת וטורפים היטב.
- מוסיפים גם את השמנת החמוצה, וטורפים שוב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוציאים את התבנית עם התחתית מהמקפיא, עוטפים את תבנית האפייה מבחוץ ברדיד אלומיניום, כדי להבטיח את אטימותה, ויוצקים פנימה את מלית הגבינה.
- מניחים את התבנית בתוך תבנית נוספת גדולה יותר המכילה אותה בנוחות ובעלת דפנות גבוהים.
- יוצקים מים רותחים לתבנית הגדולה עד מחצית גובה דפנות התבנית עם העוגה.
- אופים בתנור במשך כ-60 דקות, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה.
- מוציאים את העוגה מהתנור, ומניחים לה להתקרר לחלוטין בתוך אמבט המים.
- כשהעוגה קרה, מוציאים מאמבט המים ומעבירים למקרר למשך 24 שעות.
- שומרים את העוגה במקרר מכוסה בניילון נצמד ומגישים אותה קרה.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת.
- מהדקים את תערובת הפירורים לתחתית תבנית מרופדת בנייר אפייה. שומרים במקפיא עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מחממים את התנור לחום של 160 מעלות.
- מכינים את המלית: במיקסר טורפים את הגבינה, הסוכר ותמצית הוניל, עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת חלקה.
- מוסיפים את הביצים אחת אחת וטורפים היטב.
- מוסיפים גם את השמנת החמוצה, וטורפים שוב עד לקבלת תערובת חלקה.
- מוציאים את התבנית עם התחתית מהמקפיא, עוטפים את תבנית האפייה מבחוץ ברדיד אלומיניום, כדי להבטיח את אטימותה, ויוצקים פנימה את מלית הגבינה.
- מניחים את התבנית בתוך תבנית נוספת גדולה יותר המכילה אותה בנוחות ובעלת דפנות גבוהים.
- יוצקים מים רותחים לתבנית הגדולה עד מחצית גובה דפנות התבנית עם העוגה.
- אופים בתנור במשך כ-60 דקות, עד שהעוגה יציבה בדפנות ועדיין רוטטת במרכזה.
- מוציאים את העוגה מהתנור, ומניחים לה להתקרר לחלוטין בתוך אמבט המים.
- כשהעוגה קרה, מוציאים מאמבט המים ומעבירים למקרר למשך 24 שעות.
- שומרים את העוגה במקרר מכוסה בניילון נצמד ומגישים אותה קרה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (25)
אשמח לדעת באיזה עוגיות חמאה השתמשת
היי מעיין, עוגיות חמאה רגילות מהסופר, יכולה להשתמש גם עוגיות ביסקוויט.
מהממת שאת! על איזה מיקסר את ממליצה?
היי גלית, העיקר שיהיה עוצמתי מספיק
מהממת שאת!!!