< רקע נינג'ה

נקניקיה עטופה בבצק עלים בסגנון פרעצל – לא רק לילדים!

הגרסה המשודרגת לחטיף הילדים הידוע "משה בתיבה", והפעם נקניקיה עטופה בבצק עלים בסגנון פרעצל שגם מבוגרים לא יוכלו לעמוד בפיתוי שלה
הגרסה המשודרגת לחטיף הילדים הידוע "משה בתיבה", והפעם נקניקיה עטופה בבצק עלים בסגנון פרעצל שגם מבוגרים לא יוכלו לעמוד בפיתוי שלה
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    338
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.4 קק״ל 4060.9 קק״ל
    פחמימות 245.2 גרם 2942.1 גרם
    שומן 242.5 גרם 2910.4 גרם
    נתרן 919.8 מ״ג 11037.5 מ״ג
    חלבון 237.8 גרם 2853.9 גרם
    סיבים תזונתיים 236.1 גרם 2833.4 גרם
    שומן רווי 239.0 גרם 2867.9 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 3038.2 מ״ג
    סידן 238.6 מ״ג 2863.7 מ״ג
    ברזל 236.2 מ״ג 2834.3 מ״ג
    אשלגן 242.4 מ״ג 2908.9 מ״ג
    אבץ 236.1 מ״ג 2833.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 35 דק׳
  • קלוריות
    338
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 338.4 קק״ל 4060.9 קק״ל
    פחמימות 245.2 גרם 2942.1 גרם
    שומן 242.5 גרם 2910.4 גרם
    נתרן 919.8 מ״ג 11037.5 מ״ג
    חלבון 237.8 גרם 2853.9 גרם
    סיבים תזונתיים 236.1 גרם 2833.4 גרם
    שומן רווי 239.0 גרם 2867.9 גרם
    כולסטרול 253.2 מ״ג 3038.2 מ״ג
    סידן 238.6 מ״ג 2863.7 מ״ג
    ברזל 236.2 מ״ג 2834.3 מ״ג
    אשלגן 242.4 מ״ג 2908.9 מ״ג
    אבץ 236.1 מ״ג 2833.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מרדדים מעט את הבצק ופורסים אותו לרצועות שוות.
  2. שוטפים את הנקניקיות, מייבשים אותם  בעזרת נייר סופג ואחרי שהן יבשות מלפפים סביבן את הבצק.
  3. מהדקים בעזרת הידיים את הבצק ומניחים את הנקניקיות על מגש תנור הנינג׳ה מרופד בנייר אפייה.
  4. מורחים בחלמון ביצה כל נקניקיה עטופה בבצק עלים, מפזרים באחידות שומשום, קצח ו/או מלח גס (ניתן לבחור רק אחד מהם).
  5. אופים בתנור הנינג׳ה למשך כ-30 דקות בחום של 180 מעלות.

    נקניקיות עטופות בסגנון פרעצל 1
    נקניקיות עטופות בסגנון פרעצל. צילום: רובי מיכאל

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

הערות

  • מומלץ להגיש לצד רטבים שאוהבים וחמוצים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נקניקיה עטופה בבצק עלים בסגנון פרעצל – לא רק לילדים!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות