רקע סימנס

נתח שפונדרה באספרסו עם תפוחי אדמה ובצלים

נהוג להגיד שלנתח הזה יש טעם מופלא ואין צורך להוסיף לו תיבול, אבל בינינו, האספרסו מעניק לו עומק טעמים וצבעים נפלאים. קבלו ארוחת צהריים מושלמת!
נהוג להגיד שלנתח הזה יש טעם מופלא ואין צורך להוסיף לו תיבול, אבל בינינו, האספרסו מעניק לו עומק טעמים וצבעים נפלאים. קבלו ארוחת צהריים מושלמת!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 11 שעות
  • קלוריות
    3508
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3508.2 קק״ל 17541.0 קק״ל
    פחמימות 3413.8 גרם 17068.8 גרם
    שומן 3409.8 גרם 17049.2 גרם
    נתרן 3601.2 מ״ג 18005.8 מ״ג
    חלבון 3405.1 גרם 17025.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3406.1 גרם 17030.3 גרם
    שומן רווי 3404.6 גרם 17023.0 גרם
    כולסטרול 3403.8 מ״ג 17018.8 מ״ג
    סידן 3440.7 מ״ג 17203.5 מ״ג
    ברזל 3404.1 מ״ג 17020.7 מ״ג
    אשלגן 3685.1 מ״ג 18425.7 מ״ג
    אבץ 3403.8 מ״ג 17019.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 11 שעות
  • קלוריות
    3508
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 3508.2 קק״ל 17541.0 קק״ל
    פחמימות 3413.8 גרם 17068.8 גרם
    שומן 3409.8 גרם 17049.2 גרם
    נתרן 3601.2 מ״ג 18005.8 מ״ג
    חלבון 3405.1 גרם 17025.7 גרם
    סיבים תזונתיים 3406.1 גרם 17030.3 גרם
    שומן רווי 3404.6 גרם 17023.0 גרם
    כולסטרול 3403.8 מ״ג 17018.8 מ״ג
    סידן 3440.7 מ״ג 17203.5 מ״ג
    ברזל 3404.1 מ״ג 17020.7 מ״ג
    אשלגן 3685.1 מ״ג 18425.7 מ״ג
    אבץ 3403.8 מ״ג 17019.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מכינים אספרסו במכונת קפה ויוצקים לתבנית עמוקה שיש בה פרוסות בצל, שום, עלי דפנה ופלפל אנגלי.
  2. מוסיפים את נתחי השפונדרה ומניחים את הנתח בקערה או תבנית. משרים 6 שעות ומדי פעם הופכים את הנתחים בתוך האספרסו.
  3. למחרת מחממים סיר עם שמן ומטגנים בו את הנתח, את הבצלים והגזרים.
  4. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים במשך 3 שעות או יותר לריכוך הבשר. במהלך הבישול הארוך בודקים את מצב הנוזלים ומוסיפים במידת הצורך.
  5. מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים בשפע מלח ופלפל, מוודאים שיש מספיק נוזלים ומעבירים לתנור לחום בינוני למשך שעתיים ואפילו יותר.
  6. הקדרה מוכנה כשהבשר רך מאד וממש מתפרק ותפוחי האדמה נימוחים וספוגים בטעמיו.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
נתח שפונדרה באספרסו עם תפוחי אדמה ובצלים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות