
-
זמן הכנה15 דקות
-
זמן כולל15 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים12
מצרכים
פרוסות בשר
-
1 כף שמן זית
-
750 גרם סטייק אנטריקוטחתוך ל-3 סטייקים
-
1 כפית מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את הסטייק: מחממים את השמן במחבת, ממליחים ומפלפלים את הנתח ומטגנים במשך 3-4 דקות מכל צד עד שהוא משחים יפה, או עד למידת עשייה רצויה. משאירים במחבת מכוסה בנייר כסף עד שהרוטב מוכן.
- מכינים את הצ’ימיצ’ורי: שמים את כל המרכיבים, למעט השמן, בבלנדר וטוחנים בפולסים עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את השמן וממשיכים לטחון עד למרקם משחתי חלק.
- פורסים את הסטייק לפרוסות ומגישים בליווי רוטב צ’ימיצ’ורי.
רוטב צ’ימיצ’ורי על פרוסות בשר. צילום: שניר גוואטה
בשיתוף עם ברימאג
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
3
מנות
קלוריות
754.5
קק״ל
2263.5
קק״ל
פחמימות
6.5
גרם
19.6
גרם
שומן
64.0
גרם
192.0
גרם
נתרן
2914.2
מ״ג
8742.5
מ״ג
חלבון
40.7
גרם
122.0
גרם
סיבים תזונתיים
1.3
גרם
3.9
גרם
שומן רווי
13.3
גרם
40.0
גרם
כולסטרול
150.0
מ״ג
450.0
מ״ג
סידן
81.4
מ״ג
244.3
מ״ג
ברזל
5.2
מ״ג
15.6
מ״ג
אשלגן
678.8
מ״ג
2036.5
מ״ג
אבץ
6.6
מ״ג
19.8
מ״ג
תגובות (0)