סטייק עסיסי עם רוטב צ’ימיצ’ורי במבטא דרום אמריקאי!

געגועים לארגנטינה - קבלו מתכון לרוטב הדרום אמריקאי הפיקנטי: צ'ימיצ'ורי ביתי קל ומהיר להכנה מלא בטעמים שישדרג את הסטייק שלצידו, בתיאבון!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    15 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

פרוסות בשר

רוטב צ'ימיצ'ורי

אופן הכנה

  1. מכינים את הסטייק: מחממים את השמן במחבת, ממליחים ומפלפלים את הנתח ומטגנים במשך 3-4 דקות מכל צד עד שהוא משחים יפה, או עד למידת עשייה רצויה. משאירים במחבת מכוסה בנייר כסף עד שהרוטב מוכן.
  2. מכינים את הצ’ימיצ’ורי: שמים את כל המרכיבים, למעט השמן, בבלנדר וטוחנים בפולסים עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את השמן וממשיכים לטחון עד למרקם משחתי חלק.
  3. פורסים את הסטייק לפרוסות ומגישים בליווי רוטב צ’ימיצ’ורי.

    רוטב צ'ימיצ'ורי על פרוסות בשר צילום: שניא גוואטה
    רוטב צ’ימיצ’ורי על פרוסות בשר. צילום: שניר גוואטה

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 3 מנות
קלוריות 724.3 קק״ל 2173.0 קק״ל
פחמימות 6.2 גרם 18.7 גרם
שומן 60.7 גרם 182.1 גרם
נתרן 2913.7 מ״ג 8741.2 מ״ג
חלבון 40.6 גרם 121.9 גרם
סיבים תזונתיים 1.3 גרם 3.8 גרם
שומן רווי 12.8 גרם 38.4 גרם
כולסטרול 150.0 מ״ג 450.0 מ״ג
סידן 81.4 מ״ג 244.3 מ״ג
ברזל 5.2 מ״ג 15.5 מ״ג
אשלגן 678.2 מ״ג 2034.7 מ״ג
אבץ 6.6 מ״ג 19.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody