תבשיל דגים לימוני עם המון ירוקים

משה שגב מכין תבשיל דגים לימוני במיוחד לקראת שבת, שמתבשל עם המון ירוקים בריאים. מגישים עם קוסקוס שסופג את כל הרוטב ונהנים מביס טעים
1 Loading... 5
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    יום 1, 11 שעות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

תבשיל

הגשה

אופן הכנה

  1. קולפים וכותשים את השום.
  2. פורסים את הכרישה והמנגולד לרצועות דקות.
  3. קוצצים גס את הפטרוזיליה והכוסברה.
  4. מחממים את השמן במחבת גדולה ועמוקה, מוסיפים את השום והכרישה ומטגנים עד להזהבה.
  5. מוסיפים את עלי המנגולד והתרד ומערבבים. מוסיפים את עלי הפטרוזיליה ואת עלי הכוסברה.
  6. מוסיפים את הסוכר, המלח, הפלפל השחור והמים הרותחים ומביאים לרתיחה.
  7. מכניסים את הדגים לרוטב בשכבה אחת, יוצקים מעל את מיץ הלימון, מכסים ומבשלים 20 דקות. טועמים, מתקנים את התיבול ומכבים את האש.
  8. מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן, מגישים עם תבשיל הדגים.

הערות

  • אפשר לבחור בכל דג לבן שאוהבים: לברק, דניס, בורי או לוקוס

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 968.6 קק״ל 3874.2 קק״ל
פחמימות 89.9 גרם 359.7 גרם
שומן 25.7 גרם 102.7 גרם
נתרן 1778.3 מ״ג 7113.2 מ״ג
חלבון 90.4 גרם 361.4 גרם
סיבים תזונתיים 5.1 גרם 20.3 גרם
שומן רווי 3.3 גרם 13.4 גרם
כולסטרול 183.8 מ״ג 735.3 מ״ג
סידן 269.9 מ״ג 1079.5 מ״ג
ברזל 8.3 מ״ג 33.4 מ״ג
אשלגן 2649.8 מ״ג 10599.4 מ״ג
אבץ 2.9 מ״ג 11.8 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody