רקע דוד משה

סלמון בתנור במרינדת לימון, שום ודבש – מתכון ב-10 דקות!

לא פשוט לגוון את הארוחות הביתיות בימי הקורונה, אבל אנחנו מצאנו לכם מתכון קליל ורב רושם של סלמון בתנור ברוטב דבש, שום, לימון ושמן זית. מתכון וסרוויס ב-10 דקות
לא פשוט לגוון את הארוחות הביתיות בימי הקורונה, אבל אנחנו מצאנו לכם מתכון קליל ורב רושם של סלמון בתנור ברוטב דבש, שום, לימון ושמן זית. מתכון וסרוויס ב-10 דקות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
100 דירגו [ציון 3.5]

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.6 קק״ל 1774.4 קק״ל
    פחמימות 18.2 גרם 72.9 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.0 גרם
    נתרן 392.1 מ״ג 1568.2 מ״ג
    חלבון 40.3 גרם 161.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 52.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 83.2 מ״ג 332.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    444
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 443.6 קק״ל 1774.4 קק״ל
    פחמימות 18.2 גרם 72.9 גרם
    שומן 22.8 גרם 91.0 גרם
    נתרן 392.1 מ״ג 1568.2 מ״ג
    חלבון 40.3 גרם 161.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 3.3 גרם
    שומן רווי 3.4 גרם 13.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 52.5 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 1.9 מ״ג
    אשלגן 83.2 מ״ג 332.8 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 0.2 מ״ג
    סגור

בניגוד למה שרבים מאיתנו חושבים, אנחנו יכולים להפוך את הבית שלנו למסעדה ובסרוויס של 10 דקות על השעון אתם מוציאים תחת הידיים ארוחת מלכים שהיא גם בריאה וגם מרשימה.

לכל מתכוני שבועות

לכל מתכוני עוגות הגבינה 

אז מה מכינים? קבלו מתכון מצויין של סלמון אפוי בתנור עם שום, לימון, שמן זית ודבש שהם תמיד משתלבים באופן מנצח. אם בא לכם תוכלו להוסיף ירקות כמו עגבניות, ראשי שום, כרובית, קישואים או סלק.

ב-10 דקות הכנתם ארוחת גורמה של סלמון אפוי בייתי שקל לדמיין ששף הכין לנו אותו.

סלמון אפוי בתנור
סלמון אפוי בתנור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
100 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


באנר שבועותאופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-220 מעלות.
  2. מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה.
  3. בקערה טורפים יחד את הדבש, 3 כפות משמן הזית, השום, מיץ הלימון, הפטרוזיליה, המלח והפלפל.
  4. מכניסים את נתחי הסלמון לקערה ויוצקים את המשרה על הסלמון ומורחים את הדג משני הצדדים.
  5. מניחים את חתיכות הסלמון באמצע התבנית. מניחים כמה פרוסות לימון מעל הסלמון, לא חובה.
  6. מזלפים מעל לסלמון עוד כף שמן זית. אם בא לכם להוסיף קצת ירקות זה בדיוק הזמן. אפשר להוסיף לתבנית חופן עגבניות שרי, קישוא חתוך או ברוקולי. חשוב לצפות גם אותם במשרה של הדבש ושמן הזית.
  7. מכניסים את תבנית לתנור ואופים במשך 15 דקות. מגישים מייד.
    סלמון אפוי עם דבש לימון שום
    סלמון בתנור

    לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון בתנור במרינדת לימון, שום ודבש – מתכון ב-10 דקות!

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    Lior Lavon

    יצא מדהים

    Avatar
    בלוג אוכל של מיכל לוי אלחלל michi
    Avatar
    חנה זיס

    יצא ממש טעים! מתכון מושלם,❤️ תודה רבה!

תגובות (37)

Avatar

    Avatar
    רחל ב

    יצא נחמד אם כי לא מספיק מתובל

      Avatar
      Foody team

      תודה ליאורה!

    Avatar
    אפרת בריזל

    יצא פשוט מושלם, כל תושבי הבית עפו על הדג ( :

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שאהבתם!

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים