סלמון אסייתי במרינדה של סילאן וחרדל

מנה בריאה וטעימה של נתחי דג סלמון אסייתי במרינדה מתקתקה, זריזה ופשוטה להכנה. 10 דקות עבודה ואפשר כבר לערוך את השולחן
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13

מצרכים

סלמון

קישוט

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-170 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה.
  2. מחלקים את פילה הסלמון ל-8 נתחים שווים.
  3. קולפים וכותשים את השום.
  4. מערבבים היטב בקערה את כל רכיבי המשרה ומשרים את נתחי הסלמון כ-5-10 דקות.
  5. מניחים על התבנית את נתחי הסלמון ללא המשרה. שומרים את המשרה בצד. אופים ללא כיסוי במשך 5 דקות.
  6. לאחר 5 דקות, יוצקים 1/2 מהמשרה על נתחי הדג. מחזירים ל-5 דקות אפייה נוספות, שאחריהן יוצקים שוב את יתר המשרה על נתחי הדג.
  7. משנים את מצב התנור לגריל, מעלים את החום ל-200 מעלות, וצולים את נתחי הדג במשך 2 דקות.
  8. מקשטים בעלי רוזמרין ומגישים.

הערות

  • אפשר לפרוס כמה בטטות לפרוסות, להניח מתחת לנתחי הדג ולאפות יחד

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 147.8 קק״ל 1182.6 קק״ל
פחמימות 21.1 גרם 169.2 גרם
שומן 6.9 גרם 54.9 גרם
נתרן 621.7 מ״ג 4973.3 מ״ג
חלבון 1.0 גרם 7.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.2 גרם 1.8 גרם
שומן רווי 0.9 גרם 7.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 26.0 מ״ג 208.0 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 4.0 מ״ג
אשלגן 216.6 מ״ג 1732.7 מ״ג
אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody