סלמון ובצל אפויים בתנור עם צ׳יפס ומיונז

איך מכינים ארוחה שלמה בחצי שעה? משה שגב מכין מנה נהדרת של סלמון ובצל אפויים בתנור בתוספת צ׳יפס ומיונז עם טוויסט. ארוחה זריזה וקלה להכנה
איך מכינים ארוחה שלמה בחצי שעה? משה שגב מכין מנה נהדרת של סלמון ובצל אפויים בתנור בתוספת צ׳יפס ומיונז עם טוויסט. ארוחה זריזה וקלה להכנה
  • משה שגב
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    280
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 280.4 קק״ל 1682.4 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 133.3 גרם
    שומן 19.5 גרם 117.3 גרם
    נתרן 985.2 מ״ג 5911.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 18.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 4.6 מ״ג 27.5 מ״ג
    סידן 26.1 מ״ג 156.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 142.3 מ״ג 853.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    280
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 280.4 קק״ל 1682.4 קק״ל
    פחמימות 22.2 גרם 133.3 גרם
    שומן 19.5 גרם 117.3 גרם
    נתרן 985.2 מ״ג 5911.1 מ״ג
    חלבון 3.1 גרם 18.3 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 11.0 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 16.9 גרם
    כולסטרול 4.6 מ״ג 27.5 מ״ג
    סידן 26.1 מ״ג 156.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 3.9 מ״ג
    אשלגן 142.3 מ״ג 853.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

צ'יפס

מיונז לימוני


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-230 מעלות טורבו, או לחום הגבוה ביותר. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. פורסים את הבצל לטבעות דקות, קוצצים גס את הפטרוזיליה. קוצצים את השום, חותכים את תפוחי האדמה לפלחים. מגררים את קליפת הלימון בפומפייה וסוחטים את המיץ.
  3. מחלקים את פילה הסלמון ל-6 חתיכות במשקל 150-200 גרם.
  4. מכינים את הדגים: שמים בקערה בצל, שום, סומק, פטרוזיליה, שמן זית, פלפל ומלח ומערבבים. משטחים את התערובת על התבנית ומניחים מעל את הסלמון עם העור כלפי מעלה. אופים במשך 7-9 דקות, או עד שעור הסלמון נהיה פריך.
  5. מכינים את הצ’יפס: מערבבים את תפוח האדמה עם שמן זית ומלח ומכניסים למולטי פריי. מוציאים כאשר הצ’יפס פריך.
  6. מכינים את המיונז: שמים בקערה את כל הרכיבים וטוחנים בעזרת בלנדר מוט עד לקבלת מרקם חלק.
  7. מגישים את הדג עם הבצל, צ’יפס והמיונז.

הערות

  • ניתן להכין את הצ'יפס גם בתנור או במחבת
  • כל נתח דג אמור לשקול 150-200 גרם
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלמון ובצל אפויים בתנור עם צ׳יפס ומיונז

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    כרמית שפורקר

    בדיוק מה שחיפשתי לבת שלי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות