סלסת עגבניות צלויות עם נאצ’וס

חברים באים לראות משחק כדורגל ואתם רוצים להרשים אותם? אהרוני עם המתכון המושלם לנשנוש מול הטלוויזיה - סלסת עגבניות צלויות שמגישים עם נאצ'וס
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    40 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-240 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מכינים את הירקות: חותכים את העגבניות לפלחים. חוצים את הבצלים. קולפים את שיני השום.
  3. מניחים את הירקות בתבנית, מורחים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור. צולים בתנור החם 30 דקות. מצננים מעט.
  4. קוצצים את כל הירקות הצלויים במעבד מזון בפולסים, חיתוך גס.
  5. מוסיפים לסלסה שמן, פלפל צ’יפוטלה, תבלינים וכוסברה קצוצה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מגישים בליווי נאצ’וס.

 

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 250.4 קק״ל 2003.1 קק״ל
פחמימות 17.4 גרם 139.3 גרם
שומן 17.9 גרם 143.4 גרם
נתרן 385.8 מ״ג 3086.0 מ״ג
חלבון 4.3 גרם 34.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.8 גרם 22.8 גרם
שומן רווי 3.6 גרם 28.4 גרם
כולסטרול 4.0 מ״ג 32.0 מ״ג
סידן 106.8 מ״ג 854.7 מ״ג
ברזל 1.2 מ״ג 9.9 מ״ג
אשלגן 507.6 מ״ג 4060.7 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 6.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody