-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 225.6 קק״ל 676.7 קק״לפחמימות 5.5 גרם 16.4 גרםשומן 21.9 גרם 65.6 גרםנתרן 511.5 מ״ג 1534.5 מ״גחלבון 1.3 גרם 4.0 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.7 גרםשומן רווי 3.0 גרם 9.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.1 מ״ג 57.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 262.6 מ״ג 787.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות226
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 225.6 קק״ל 676.7 קק״לפחמימות 5.5 גרם 16.4 גרםשומן 21.9 גרם 65.6 גרםנתרן 511.5 מ״ג 1534.5 מ״גחלבון 1.3 גרם 4.0 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.7 גרםשומן רווי 3.0 גרם 9.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 19.1 מ״ג 57.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 2.5 מ״גאשלגן 262.6 מ״ג 787.7 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 226 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 סלקים בינוניים
-
2 חופנים אגוזי פקאן
-
1 פלפל צ’ילי ירוק בינוני
-
1 כפית שמן זית
-
1/2 כפית מלח גס
-
6 כפות שמן זית
-
1 כפית קליפת לימון
-
1 גליל גבינת עיזים 5%
-
1 חופן עלי בייבי
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. קוצצים גס את אגוזי הפקאן. טוחנים במעבד המזון את שני סוגי הפלפלים החריפים עם כפית שמן הזית.
- שוטפים את הסלקים, מניחים על נייר כסף, יוצקים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס, עוטפים היטב ואופים עד שהם מתרככים. מצננים, מקלפים ופורסים לפרוסות דקיקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה.
- מסדרים את הסלקים על צלחות הגשה גדולות ושטוחות בצורת שטיח צפוף.
- מפזרים מעל מלח גס, את תערובת הצ׳ילי, שמן הזית, גרידת הלימון ואגוזי הפקאן.
- מעבירים את גבינת העיזים לשקית זילוף ומזלפים מעל תלוליות גבוהות. מעטרים בעלים הירוקים ומגישים.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות. קוצצים גס את אגוזי הפקאן. טוחנים במעבד המזון את שני סוגי הפלפלים החריפים עם כפית שמן הזית.
- שוטפים את הסלקים, מניחים על נייר כסף, יוצקים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס, עוטפים היטב ואופים עד שהם מתרככים. מצננים, מקלפים ופורסים לפרוסות דקיקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה.
- מסדרים את הסלקים על צלחות הגשה גדולות ושטוחות בצורת שטיח צפוף.
- מפזרים מעל מלח גס, את תערובת הצ׳ילי, שמן הזית, גרידת הלימון ואגוזי הפקאן.
- מעבירים את גבינת העיזים לשקית זילוף ומזלפים מעל תלוליות גבוהות. מעטרים בעלים הירוקים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן