סלקים עם אגוזי פקאן, פלפלים חריפים וגבינת עיזים

השף שגב משה מלמד להכין סלקים עם אגוזי פקאן, פלפלים חריפים וגבינת עיזים - מנת אירוח קלילה, טעימה ופשוטה להכנה
השף שגב משה מלמד להכין סלקים עם אגוזי פקאן, פלפלים חריפים וגבינת עיזים - מנת אירוח קלילה, טעימה ופשוטה להכנה
  • משה שגב
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.6 קק״ל 676.7 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 16.4 גרם
    שומן 21.9 גרם 65.6 גרם
    נתרן 511.5 מ״ג 1534.5 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 4.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 9.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 57.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 262.6 מ״ג 787.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 40 דק׳
  • קלוריות
    226
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 225.6 קק״ל 676.7 קק״ל
    פחמימות 5.5 גרם 16.4 גרם
    שומן 21.9 גרם 65.6 גרם
    נתרן 511.5 מ״ג 1534.5 מ״ג
    חלבון 1.3 גרם 4.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.2 גרם 6.7 גרם
    שומן רווי 3.0 גרם 9.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 19.1 מ״ג 57.3 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 2.5 מ״ג
    אשלגן 262.6 מ״ג 787.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
סלטים קרים
משה שגב
X

1 דירג [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. קוצצים גס את אגוזי הפקאן. טוחנים במעבד המזון את שני סוגי הפלפלים החריפים עם כפית שמן הזית.
  2. שוטפים את הסלקים, מניחים על נייר כסף, יוצקים מעט שמן זית, מפזרים מלח גס ופלפל שחור גרוס, עוטפים היטב ואופים עד שהם מתרככים. מצננים, מקלפים ופורסים לפרוסות דקיקות בעזרת מנדולינה או סכין חדה.
  3. מסדרים את הסלקים על צלחות הגשה גדולות ושטוחות בצורת שטיח צפוף.
  4. מפזרים מעל מלח גס, את תערובת הצ׳ילי, שמן הזית, גרידת הלימון ואגוזי הפקאן.
  5. מעבירים את גבינת העיזים לשקית זילוף ומזלפים מעל תלוליות גבוהות. מעטרים בעלים הירוקים ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סלקים עם אגוזי פקאן, פלפלים חריפים וגבינת עיזים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות