סמבוסק הגבינות הכי טעים בעולם!

אין משהו יותר טעים וממכר מאשר סמבוסק גבינות שיוצא מהתנור ובביס הראשון מגלה את המילוי המלוח שבתוכו חם ומהביל, וכזה שאי אפשר להפסיק לאכול
אין משהו יותר טעים וממכר מאשר סמבוסק גבינות שיוצא מהתנור ובביס הראשון מגלה את המילוי המלוח שבתוכו חם ומהביל, וכזה שאי אפשר להפסיק לאכול
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    35
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 35.4 קק״ל 1771.2 קק״ל
    פחמימות 1.5 גרם 74.0 גרם
    שומן 2.5 גרם 123.6 גרם
    נתרן 238.6 מ״ג 11930.4 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 92.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 601.8 מ״ג
    סידן 50.6 מ״ג 2527.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 17.7 מ״ג 886.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    35
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 35.4 קק״ל 1771.2 קק״ל
    פחמימות 1.5 גרם 74.0 גרם
    שומן 2.5 גרם 123.6 גרם
    נתרן 238.6 מ״ג 11930.4 מ״ג
    חלבון 1.8 גרם 92.1 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 5.0 גרם
    שומן רווי 0.4 גרם 22.3 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 601.8 מ״ג
    סידן 50.6 מ״ג 2527.6 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 5.3 מ״ג
    אשלגן 17.7 מ״ג 886.7 מ״ג
    אבץ 0.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מכניסים את כל חומרי הבצק לפי הסדר כשהמלח אחרון לקערת מיקסר.
  2. לשים בקרס לישה כ-5 דקות על מהירות איטית-בינונית ורק עד שמתאחד (כדאי לעצור מדי פעם ולהפריד את הבצק שנדבק לקערה עם לקקן) ומקבלים גוש בצק נח, מבריק ולא רך מאוד.
  3. מזלפים מעט שמן על הבצק, הופכים בקערה עד שמצופה כולו בשמן ומכסים בניילון נצמד. מתפיחים שעה. הבצק תופח מאוד וכמעט גולש מהקערה.
  4. מכינים את המילוי: מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי לתערובת אחידה ומניחים בצד.
  5. מוציאים את הבצק, מרדדים למלבן אחיד וגדול ובעובי של כ-4 מ”מ וקורצים לעיגולים בכוס זכוכית גדולה.
  6. מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
  7. מכניסים למרכז כל עיגול בצק כף יפה עם מילוי ומקפלים לחצי. מהדקים היטב ובכח (לא לפחד על הבצק, הוא לא נקרע) במזלג את השוליים באופן הדוק כדי לוודא שהסמבוסקים לא ייפתחו באפייה.
  8. מסדרים את בתבנית תנור גדולה עם נייר אפייה ורווחים קטנים ביניהם, מברישים בביצה טרופה עם מעט חלב וזורים שומשום בנדיבות!
  9. אופים כ-25 דקות או עד שהסמבוסקים זהובים היטב ונפרדים מנייר האפייה.
  10. מדובר על מעדן מלכים שלא ניתן להפסיק לאכול ובד”כ כל ה50 שיוצאים מהמתכון הזה מחוסלים כמעט מיידית חמים מהתנור.
  11. אם באורח פלא לא חוסלו כולם-מאחסנים בקופסה אטומה במקרר עד שבוע או במקפיא.
    סמבוסק גבינות. צילום: אתר טרה
    סמבוסק גבינות. צילום: אתר טרה

    מתכון מתוך אתר טרה

הערות

  • לא לוותר על תועפות השומשום מעל שנקלה בתנור ומוסיף המון טעם.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סמבוסק הגבינות הכי טעים בעולם!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אסנת אליאך

    האם אפשר להמיר אתת השמרים הטריים ליבשים?

      Avatar
      Foody Foody

      מערבבים בקערה את חומרי המילוי (הגבינות, הקמח, הביצה וכו’) עד לתערובת אחידה ומניחים בצד עד לשלב מילוי הבצק. בהצלחה!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות