לחיים, לאושר ולבריאות – סנגרייה חמה

אין כמו סנגרייה חמה עשירה בתבלינים וביין אדום כדי לחמם ולקרר לבבות במיוחד בימי החורף הקרים. אז אם אתם מארחים או סתם מתפנקים, זה בדיוק המתכון עבורכם
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    7 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    7

מצרכים

אופן הכנה

  1. מכניסים את מקל הקינמון והג’ינג’ר לבלנדר מפעילים את פונקציית SAUTE .
סנגרייה חמה (צילום: אפיק גבאי)
סנגרייה חמה (צילום: אפיק גבאי)

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ובוחרים בתכנית COOK.

3. ניתן להשתמש גם במצב בלנדר חם ולקרר פני ההגשה.

4. מומלץ להגיש עם פרוסות תפוזים או קוביות תפוחים או גם וגם!

סנגרייה חמה (צילום: אפיק גבאי)
סנגרייה חמה (צילום: אפיק גבאי)

 

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 311.1 קק״ל 1244.3 קק״ל
פחמימות 42.2 גרם 169.0 גרם
שומן 0.0 גרם 0.0 גרם
נתרן 9.1 מ״ג 36.3 מ״ג
חלבון 0.8 גרם 3.2 גרם
סיבים תזונתיים 1.4 גרם 5.5 גרם
שומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 20.0 מ״ג 80.2 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 4.3 מ״ג
אשלגן 264.7 מ״ג 1058.9 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 1.1 מ״ג

קטגוריות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody