סנו רקע

סניקרדודלס: עוגיות חמאה וקינמון אמריקאיות

סניקרדודלס הן עוגיות חמאה וקינמון אמריקאיות עם ציפוי מפנק של סוכר וקינמון ושם מתוק לא פחות מהן. אזהרה: כדאי להכין מראש כמות כפולה
סניקרדודלס הן עוגיות חמאה וקינמון אמריקאיות עם ציפוי מפנק של סוכר וקינמון ושם מתוק לא פחות מהן. אזהרה: כדאי להכין מראש כמות כפולה
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
42 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.4 קק״ל 4236.8 קק״ל
    פחמימות 54.0 גרם 971.5 גרם
    שומן 21.4 גרם 385.4 גרם
    נתרן 21.5 מ״ג 387.1 מ״ג
    חלבון 13.9 גרם 250.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 224.1 גרם
    שומן רווי 17.4 גרם 313.6 גרם
    כולסטרול 39.3 מ״ג 707.6 מ״ג
    סידן 27.2 מ״ג 488.7 מ״ג
    ברזל 12.3 מ״ג 220.5 מ״ג
    אשלגן 41.3 מ״ג 742.7 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 219.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    235
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 235.4 קק״ל 4236.8 קק״ל
    פחמימות 54.0 גרם 971.5 גרם
    שומן 21.4 גרם 385.4 גרם
    נתרן 21.5 מ״ג 387.1 מ״ג
    חלבון 13.9 גרם 250.8 גרם
    סיבים תזונתיים 12.5 גרם 224.1 גרם
    שומן רווי 17.4 גרם 313.6 גרם
    כולסטרול 39.3 מ״ג 707.6 מ״ג
    סידן 27.2 מ״ג 488.7 מ״ג
    ברזל 12.3 מ״ג 220.5 מ״ג
    אשלגן 41.3 מ״ג 742.7 מ״ג
    אבץ 12.2 מ״ג 219.1 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
42 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מרפדים תבנית תנור בסנו סושי- נייר אפייה טבעי.

    סניקרדודלס סנו סושי 2
    מרפדים תבנית בנייר אפייה. צילום: שי נייבורג

  2. מכינים את בצק העוגיות: מערבבים בקערת ערבוב גדולה בעזרת מטרפה ידנית את הקמח, אבקת האפייה והמלח.
  3. טורפים בקערה נפרדת, בעזרת מיקסר ידני את החמאה ושני סוגי הסוכר במשך כ-2-3 דקות, עד שמתקבלת תערובת קרמית תפוחה.
  4. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה, וממשיכים לערבב עד שהן נטמעות בתערובת.

    סניקרדודלס סנו סושי 3
    טורפים את החמאה והסוכר לתערובת קרמית תפוחה ומוסיפים את הביצים. צילום: שי נייבורג

  5. מוסיפים את תערובת הקמח ומערבבים עד שמתקבל בצק אחיד ורך.
  6. מכינים את הציפוי: בקערית שטוחה מערבבים את הסוכר והקינמון.
  7. מכדררים עוגיות במשקל של כ-50 גרם לאחת, מגלגלים אותן בציפוי הסוכר והקינמון ומסדרים במרווחים גדולים על גבי התבנית.

    סניקרדודלס סנו סושי 4
    מכדררים עוגיות ומגלגלים אותן בתערובת הסוכר והקינמון. צילום: שי נייבורג

  8. אופים במשך כ-12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות ומתחילות להיסדק. מצננים לפני שמרימים אותן.
  9. שומרים בכלי אטום.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
סניקרדודלס: עוגיות חמאה וקינמון אמריקאיות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    נחמי

    זה יצליח ויהיה טוב עם מרגרינה

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשרי, פחות מומלץ

      Avatar
      דנית

      רשום לגלגל ולצפות אבל בתמונה למעלה הם שטוחות..האם צריך לשטח את העוגיות לפני הכניסה לתנור?

      Avatar
      מערכת Foody

      מכניסים את העוגיות לתנור בצורת כדורים והן משתטחות מהחום במהלך האפייה.

    Avatar
    גילה

    עוגיות ממש טעימות ורכות!!!! מומלץ למי שאוהב קינמון

      Avatar
      מערכת Foody

      שמחים שאהבת!

      Avatar
      רות

      ממליצה על כפית קינמון בלבד, כדי שיהיה טעים ומזוגג אבל לא בעל טעם דומיננטי

קטגוריות

אביזרים

טכניקות