< רקע נינג'ה

סקורדליה – ממרח אגוזים ושום יווני

ממרח סקורדליה הוא ממרח של אגוזים ושום יווני. הוא מושלם ליד כל מנה וגם ככה לבד על פרוסת לחם, ממרח ממכר וכיפי שתמיד טוב שיש צנצנת שלו במקרר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    25 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    12

מצרכים

הגשה

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים במשך כ-15 דקות עד שהם מתרככים לגמרי. מסננים.
  2. מכניסים את תפוחי האדמה ושאר המרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl לפי הסדר שבו הם רשומים ומתקינים את מכלול הלהבים.
    מכניסים את תפוחי האדמה ושאר המרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl. צילום: אפיק גבאי
    מכניסים את תפוחי האדמה ושאר המרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl. צילום: אפיק גבאי

    מכניסים את תפוחי האדמה ושאר המרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl. צילום: אפיק גבאי
    מכניסים את תפוחי האדמה ושאר המרכיבים לתוך מיכל Power Nutri Bowl. צילום: אפיק גבאי

  3. בוחרים בתוכנית SPREAD ובמקביל מסובבים את כנפי הערבול נגד כיוון השעון בזמן פעולת הערבול עד לסיום התוכנית. מוציאים את הלהבים מהמיכל לאחר הערבול.

    בוחרים בתוכנית SPREAD ובמקביל מסובבים את כנפי הערבול. צילום: אפיק גבאי
    בוחרים בתוכנית SPREAD ובמקביל מסובבים את כנפי הערבול. צילום: אפיק גבאי

  4. מאחסנים את הממרח בצנצנת, או מגישים מיד כמו שמגישים חומוס: מורחים את הממרח בצלחת, יוצקים מעל שמן זית, מפזרים אגוזים ופטרוזיליה ומגישים לצד טוסטונים וירקות.
    להגשת המנה. צילום: אפיק גבאי
    להגשת המנה. צילום: אפיק גבאי
    ממרח סקורדליה . צילום: אפיק גבאי
    ממרח סקורדליה . צילום: אפיק גבאי

    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי
    בתיאבון! צילום: אפיק גבאי

 

לאתר המוצרים של NINJA  היכנסו ל- > https://sarig.com/ninja

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 1 מנות
קלוריות 779.4 קק״ל 779.4 קק״ל
פחמימות 9.8 גרם 9.8 גרם
שומן 83.5 גרם 83.5 גרם
נתרן 1556.3 מ״ג 1556.3 מ״ג
חלבון 2.3 גרם 2.3 גרם
סיבים תזונתיים 1.2 גרם 1.2 גרם
שומן רווי 11.5 גרם 11.5 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 34.1 מ״ג 34.1 מ״ג
ברזל 1.1 מ״ג 1.1 מ״ג
אשלגן 227.5 מ״ג 227.5 מ״ג
אבץ 0.5 מ״ג 0.5 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובה (1)

Avatar

    Avatar
    יפי

    אכלתי סקורדלייה ביוון תודה על המתכון