סשימי דג ורוטב טופי בסגנון סצ׳ואן

סשימי דג ברוטב טופי בסגנון סצ'ואן - המנה הראשונה האסייתית הכי טעימה שאתם יכולים להגיש, בטעמים ומרקמים מיוחדים
סשימי דג ברוטב טופי בסגנון סצ'ואן - המנה הראשונה האסייתית הכי טעימה שאתם יכולים להגיש, בטעמים ומרקמים מיוחדים
  • דור פלג
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    580
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 579.8 קק״ל 1739.3 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 100.0 גרם
    סוכר 26.2 גרם 78.7 גרם
    שומן 39.3 גרם 117.8 גרם
    נתרן 292.4 מ״ג 877.2 מ״ג
    חלבון 24.2 גרם 72.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 25.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 44.7 מ״ג 134.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 20 דק׳
  • קלוריות
    580
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 579.8 קק״ל 1739.3 קק״ל
    פחמימות 33.3 גרם 100.0 גרם
    סוכר 26.2 גרם 78.7 גרם
    שומן 39.3 גרם 117.8 גרם
    נתרן 292.4 מ״ג 877.2 מ״ג
    חלבון 24.2 גרם 72.6 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 2.0 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 4.4 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 8.3 מ״ג 25.0 מ״ג
    ברזל 0.9 מ״ג 2.7 מ״ג
    אשלגן 44.7 מ״ג 134.1 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
דור פלג
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. בתוך מחבת, בחום בינוני, מביאים את הרוטב בסגנון הסצ׳ואן לרתיחה עדינה.
  2. מכבים את האש ומוסיפים פנימה בהדרגה את החמאה הקרה - בכל פעם מספר קוביות ומערבבים עד המסה, עד לסיום החמאה.
  3. פורסים את הדג לפרוסות ומסדרים בצלחת.
  4. מתבלים במלח, מפזרים את הבוטנים המטוגנים והבצל הירוק, ומסביב מזלפים את רוטב הטופי בסגנון הסצ׳ואן ומתענגים על כל ביס. בתיאבון!
סשימי דג ורוטב טופי בסגנון סצ׳ואן
סשימי דג ורוטב טופי בסגנון סצ׳ואן. צילום: דור פלג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות