< רקע נינג'ה

דונאטס בייגל: כשהבייגל הרומני פוגש את הדונאטס האמריקאי!

נטע לויה מגישה לכם דונאטס מגניבים בטעם סופגנייה ובצורת בייגל רומני גדול ודק. תזכרו איפה ראיתם את זה לראשונה!
נטע לויה מגישה לכם דונאטס מגניבים בטעם סופגנייה ובצורת בייגל רומני גדול ודק. תזכרו איפה ראיתם את זה לראשונה!
  • נטע לויה
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 301.1 קק״ל 3312.4 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 417.9 גרם
    שומן 5.5 גרם 60.5 גרם
    נתרן 163.3 מ״ג 1796.5 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 30.5 גרם
    כולסטרול 37.0 מ״ג 407.4 מ״ג
    סידן 17.7 מ״ג 194.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 87.8 מ״ג 966.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 45 דק׳
    כולל 9 שעות
  • קלוריות
    301
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 301.1 קק״ל 3312.4 קק״ל
    פחמימות 38.0 גרם 417.9 גרם
    שומן 5.5 גרם 60.5 גרם
    נתרן 163.3 מ״ג 1796.5 מ״ג
    חלבון 5.5 גרם 60.2 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 20.1 גרם
    שומן רווי 2.8 גרם 30.5 גרם
    כולסטרול 37.0 מ״ג 407.4 מ״ג
    סידן 17.7 מ״ג 194.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 9.1 מ״ג
    אשלגן 87.8 מ״ג 966.1 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בצק

זיגוג


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו לישה מניחים את הקמח, שמרים, סוכר, חמאה, ביצה ומים.
  2. מערבלים את המיקסר במהירות איטית עד בינונית עד להיווצרות של כדור בצק והיטמעות החומרים.
  3. מוסיפים את המלח וממשיכים לערבל במשך 5 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק חלק וגמיש.
  4. מכסים בניילון נצמד ומעבירים להתפחה של לילה במקרר (5 שעות לפחות).
  5. לאחר תפיחת הבצק מקמחים משטח עבודה ומרדדים את הבצק עד לעובי של 5 ס”מ.
  6. קורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ בבצק. בתוך כל עיגול בצק קורצים במרכז עיגול בקוטר 3 ס”מ ומוציאים את הבצק, ליצירת חור הדונאט.
  7. מניחים את הדונאטס על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומקומחת ומכסים במגבת.
  8. מניחים להתפחה במשך 20-30 דקות.
  9. בינתיים מדליקים את מכשיר הנינג’ה גריל, לוחצים על תכנית AIR FRY לטיגון באוויר יבש, מכוונים לחום של 170 מעלות וממתינים לחימום הנינג’ה וכיתוב על המסך ADD FOOD.
  10. בסיום ההתפחה וסיום חימום הנינג’ה גריל לתכנית הרצויה, מכניסים בעדינות את הדונאטס שהתפחנו (עד 4 דונאטס בהכנה אחת), סוגרים ומכוונים טיימר למשך 7 דקות.
  11.  אם רוצים להשחים עוד את הדונאטס, מוסיפים עוד דקה או שתיים.
  12. מכינים את הזיגוג: מערבבים באמצעות מטרפה את כל חומרי הזיגוג, מלבד הסוכריות עד לקבלת מרקם אחיד. טובלים כל דונאטס בזיגוג השוקולד ומפזרים או טובלים בסוכריות צבעוניות.
  13. טיפ: את שאריות הבצק שנותרו לנו מהעיגולים במרכז הדואנטס, ניתן לכדרר לכדורים קטנים ולהכין גם אותם בנינג’ה גריל למשך זמן קצר יותר (דקה עד שלוש יספיקו) ותקבלו סופגניות בייבי חמודות.
דונאטס אמריקאי אפוי 3
טובלים כל דונאטס בזיגוג השוקולד ומפזרים סוכריות צבעוניות
דונאטס אמריקאי אפוי 2
דונאטס אמריקאי אפוי. צילום: נטע לויה

לאתר המוצרים של NINJA היכנסו ל-> https://bit.ly/3EOQ3jz

הערות

  • למתכון נזדקק לשני רינגים - רינג בקוטר 8 ס"מ לחיתוך הדונאטס עצמו ורינג בקוטר 3 ס"מ בכדי לייצר את החור שבמרכז הדונאטס.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
דונאטס בייגל: כשהבייגל הרומני פוגש את הדונאטס האמריקאי!

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות