עוגיות גבינה מלוחות שאי אפשר להפסיק לאכול

אחד הנשנושים הכי טעימים וממכרים שיש: עוגיות גבינה פריכות ושחומות בציפוי שומשום מתפצח שמכינים בקלי קלות
אחד הנשנושים הכי טעימים וממכרים שיש: עוגיות גבינה פריכות ושחומות בציפוי שומשום מתפצח שמכינים בקלי קלות
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    98
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.8 קק״ל 2934.1 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 269.4 גרם
    שומן 7.5 גרם 225.1 גרם
    נתרן 160.5 מ״ג 4815.1 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 76.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 106.8 גרם
    כולסטרול 26.0 מ״ג 778.9 מ״ג
    סידן 38.1 מ״ג 1142.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 26.7 מ״ג 799.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    98
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 97.8 קק״ל 2934.1 קק״ל
    פחמימות 9.0 גרם 269.4 גרם
    שומן 7.5 גרם 225.1 גרם
    נתרן 160.5 מ״ג 4815.1 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 76.3 גרם
    סיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.3 גרם
    שומן רווי 3.6 גרם 106.8 גרם
    כולסטרול 26.0 מ״ג 778.9 מ״ג
    סידן 38.1 מ״ג 1142.0 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 7.5 מ״ג
    אשלגן 26.7 מ״ג 799.8 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 10.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

עיטור


אופן הכנה

  1. חותכים את המנצ’גו לקוביות קטנות. קוצצים את שני סוגי האגוזים.
  2. שמים את כל הרכיבים, פרט לאגוזים, בקערת מיקסר ומערבלים עם וו גיטרה עד שנוצר בצק.
  3. מוסיפים את האגוזים ומערבלים עוד 1/2 דקה רק עד שהאגוזים נטמעים בבצק.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומגלגלים כל חלק לצורת רולדה בעובי 5 ס”מ. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה לפחות, או למשך הלילה.
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. טורפים את הביצה. מניחים נייר אפייה על השיש ומפזרים באמצע פס שומשום.
  6. מברישים את הבצק בביצה ומגלגלים את גליל הבצק בשומשום.
  7. פורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ, מסדרים על התבנית במרווחים ואופים במשך 12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
  8. מצננים ורק אז מכניסים לצנצנת.

לקבלת חוברת המתכונים של קרין גורן ורון יוחננוב לשבועות - לחצו כאן!

 

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות גבינה מלוחות שאי אפשר להפסיק לאכול

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות