עוגיות גבינה מלוחות שאי אפשר להפסיק לאכול

אחד הנשנושים הכי טעימים וממכרים שיש: עוגיות גבינה פריכות ושחומות בציפוי שומשום מתפצח שמכינים בקלי קלות
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    30 דקות
  • זמן כולל
    שעה ו-40 דקות
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    12

מצרכים

עיטור

אופן הכנה

  1. חותכים את המנצ’גו לקוביות קטנות. קוצצים את שני סוגי האגוזים.
  2. שמים את כל הרכיבים, פרט לאגוזים, בקערת מיקסר ומערבלים עם וו גיטרה עד שנוצר בצק.
  3. מוסיפים את האגוזים ומערבלים עוד 1/2 דקה רק עד שהאגוזים נטמעים בבצק.
  4. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומגלגלים כל חלק לצורת רולדה בעובי 5 ס”מ. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה לפחות, או למשך הלילה.
  5. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. טורפים את הביצה. מניחים נייר אפייה על השיש ומפזרים באמצע פס שומשום.
  6. מברישים את הבצק בביצה ומגלגלים את גליל הבצק בשומשום.
  7. פורסים לפרוסות בעובי 1/2 ס”מ, מסדרים על התבנית במרווחים ואופים במשך 12 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
  8. מצננים ורק אז מכניסים לצנצנת.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 30 מנות
קלוריות 94.9 קק״ל 2847.1 קק״ל
פחמימות 8.3 גרם 249.3 גרם
שומן 7.4 גרם 221.9 גרם
נתרן 156.7 מ״ג 4700.1 מ״ג
חלבון 2.4 גרם 71.7 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 12.3 גרם
שומן רווי 3.6 גרם 106.8 גרם
כולסטרול 24.6 מ״ג 737.3 מ״ג
סידן 44.0 מ״ג 1321.4 מ״ג
ברזל 0.3 מ״ג 8.1 מ״ג
אשלגן 26.4 מ״ג 790.7 מ״ג
אבץ 0.3 מ״ג 10.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody