עוגיות חמאה ומיסו

רוצים להפתיע את האורחים עם עוגיות מיוחדות? אודי ואושר מכינים עוגיות חמאה ומיסו - עוגיות מיוחדות, פריכות ונמסות בפה, עם רמז יפני הנוצר בזכות המיסו
רוצים להפתיע את האורחים עם עוגיות מיוחדות? אודי ואושר מכינים עוגיות חמאה ומיסו - עוגיות מיוחדות, פריכות ונמסות בפה, עם רמז יפני הנוצר בזכות המיסו
  • אודי ואושר
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    65
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 65.4 קק״ל 1961.3 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 360.6 גרם
    שומן 1.7 גרם 50.0 גרם
    נתרן 15.8 מ״ג 473.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 24.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 27.4 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 360.7 מ״ג
    סידן 5.2 מ״ג 155.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 10.9 מ״ג 325.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    65
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 65.4 קק״ל 1961.3 קק״ל
    פחמימות 12.0 גרם 360.6 גרם
    שומן 1.7 גרם 50.0 גרם
    נתרן 15.8 מ״ג 473.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 24.0 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.1 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 27.4 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 360.7 מ״ג
    סידן 5.2 מ״ג 155.2 מ״ג
    ברזל 0.1 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 10.9 מ״ג 325.9 מ״ג
    אבץ 0.1 מ״ג 2.2 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
  2. מניחים במיקסר עם וו גיטרה את המיסו, החמאה והסוכר ומקציפים מהירות בינונית-גבוהה כ-2-3 דקות, עד שנוצר קרם אוורירי.
  3. מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
  4. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
  5. מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, יוצרים מכל אחד גליל ומצננים במקרר כ-20 דקות.
  6. מגלגלים כל גליל במעט סוכר דמררה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-2 שעות נוספות.
  7. בעזרת סכין חדה חותכים כל גליל לפרוסות בעובי 1 ס”מ, מסדרים על התבנית ואופים למשך 10-14 דקות, או עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומצננים על גבי הרשת.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות חמאה ומיסו

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות